POLICIJA ĆE ISTRAŽITI

'HEJ, PA TO JE MOJ BICIKL' Zagrepčanka ostala u šoku kada je pogledala snimku iz kuće u Vukomercu: 'Jednostavno, ima previše sličnosti s ukradenim'

 

Je li to moj bicikl?, pitala se Zagrepčanka (podaci poznati redakciji) nakon što je pogledala snimku Index.hr-a iz kuće u zagrebačkom Vukomercu u kojoj je u srijedu došlo do pucnjave tijekom susjedskog okršaja.

Na snimci novinarka razgovara sa Sarajkom Zaharović, vlasnicom kuće, a u pozadini se ispod drvenih paleta i pokrivača vidi crno-crveni bicikl. Zagrepčanka s kojom smo razgovarali sumnja da se radi upravo o njenom biciklu koji joj je ukraden ovog ljeta.

- Bicikl mi je ukraden 29. srpnja dok sam bila na poslu u Domjanićevoj ulici. Krađu sam prijavila policiji, a pomoć u traganju za kradljivcem sam tražila i na društvenim mrežama. Više od mjesec dana sam bila bez informacija sve dok mi jedan gospodin nije komentirao objavu na Facebooku i napisao da je vidio bicikl sličan mome u snimci - kaže Zagrepčanka i dodaje da taj bicikl na snimci ima previše sličnosti s ukradenim.

- Moj bicikl nema naprijed mačje oči jer sam ih razbila jednom prilikom na treningu. Gume su jako izlizane i ima veliku ogrebotinu kod prednjeg kotača. Dala sam te specifikacije policiji pa će oni po tome provjeriti radi li se o mom biciklu - veli Zagrepčanka.

Novi dokaz je prijavila policiji i oni su joj odgovorili da će isti dan izaći na teren i provjeriti informacijum, a policija još utvrđuje je li bicikl sa snimke stvarno njezin.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 00:47