NOVI PROBLEMI

'NAJBOLJE DA IDEMO NA FONTANE PO VODU' Novi Zagreb jutros opet bez vode, Holding javlja da su radovi u tijeku, stanovnici ogorčeni

 
 Damir Krajac / CROPIX

Iako je Zagrebački holding sinoć izvijestio da je normalizirana opskrba pitkom vodom u većini novozagrebačkih naselja koja, zbog puknuća magistralnog cjevovoda, tijekom dana nisu mogla biti priključena na vodoopskrbni sustav ili su imali prekide u redovnoj isporuci, ogorčeni stanovnici Zapruđa, Dugava, Sloboštine, Utrina na Facebooku javljaju kako to ipak nije tako.

Oko 8 sati Zagrebački Holding javlja da su potrošači u novozagrebačkim naseljima Sopot, Dugave, Sloboština, Klara, Utrina bez pitke vode, da su cisterne upućene na teren i da su radovi u tijeku. Holding korisnike moli da poteškoće u opskrbi vodom dojave na broj Pozivnog centra 072 500 400.

​Na suradnji, strpljenju i razumijevanju zahvaljuju svim stanovnicima dijelova Sopota, Dugava, Travnog, Sloboštine, Središća, Zapruđa, Utrina i Jakuševca. Holding javlja da su bez vode i potrošači u ulici Otona Ivekovića u Sesvetama.

'Zašto opet nema vode, gdje su cisterne, vode je bilo navečer, sad opet nema. Vi ovo zovete popravljanjem kvara? Sramota', poruke su koje ogorčeni korisnici usluga jutros ostavili na Facebook stranici Zagrebačkog holdinga. 'Obavijestite ljude gdje postavljajte cisterne bar na radiju, jer jadni penzioneri nemaju internet i lutaju naokolo. Najbolje da idemo na fontane po vodu', napisala je jedna stanovnica Travnog.

Iz gradskog komunalnog diva su oko 7 sati javljali da je u tijeku normalizacija opskrbe pitkom vodom u većini novozagrebačkih naselja koja, zbog puknuća magistralnog cjevovoda, tijekom jučerašnjeg dana nisu mogla biti priključena na vodoopskrbni sustav ili su imali prekide u redovnoj isporuci.

​Iako je sanirana glavnina današnjih problema, jutros su iz Holdinga javili da su cisterne i nadalje na terenu iz preventivnih razloga.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 20:01