PARODIJA NA KORUPCIJU

'NE ŽELITE RADI LOŠEG SAVJETA ZAVRŠITI U MEĐUGORJU' Kandidat na izborima Dario Juričan pokrenuo vlastitu tvrtku 'Milan Bandić usluge protuusluge jdoo'

Predsjednički kandidat Dario Juričan koji vodi pravnu bitku oko prava na ime Milan Bandić, pokrenuo je vlastitu tvrtku Milan Bandić usluge protuusluge jdoo koja predstavlja parodiju na afere koje se vežu za zagrebačkog gradonačelnika, ali i za druge slučajeve korupcije ili sumnje u korupciju i pljačku u Hrvatskoj.

- Najbolji hrvatski poduzetnici i domoljubi kao Miroslav Kutle i Zdravko Mamić otišli su na službeni put u BiH, ostao sam sam da spasim hrvatsko poduzetništvo, poručio je Juričan u promo videu koji je u prvom planu naslovne internetske stranice tvrtke Milan Bandić usluge protuusluge j.d.o.o.

- Odlučio sam svojim znanjem, savjetima, svojom tvrtkom pomoći hrvatskom narodu da se obogati brzo i lako! Milan Bandić usluge protuusluge jdoo dovest će svakog građanina u centar adventske zarade; savjetovati kako odabrati eskort pratnju, kako tunele farbati dvaput, ponuditi savjetovanje vezano uz porezena odterećenja - ne želite radi lošeg savjeta završiti u Međugorju. Kao dugogodišnji pouzdani partner razvoja društva, svojom PR mašinerijom građane i zajednicu uvjeravamo da je upravo promjena koju mi nudimo, promjena koja im treba! Tvrtka Milan Bandić usluge protuusluge sve će napraviti za nerazumnu naknadu!, poručuje Juričan u promo videu.

Temeljni kapital društva je 10 kuna što je uplaćeno u cjelosti. Direktor trgovačkog društva je Dario Juričan, a tvrtka je registrirana je na adresi Matije Divkovića 7.

Tako njegova tvrtka savjetuje visokopozicionirane djelatnike kako odabrati najpoželjnu tajnicu, savjetuje oko farbanja tunela i to dvaput, jer kako se ističe duhovito - jednom nije dovoljno, a dvaput je dvaput, zatim pruža usluge spajanja usamljenih duša koje se temelje na analizi trenutnog društvenog i ljubavnog položaja.

Tvrtka je također visoko specijalizirana za usluge savjetovanja o izgradnji visokokvalitetnih nužnika. Jer, kako se ističe u ponudi, 'bez nužnika se na ovom svijetu ne može, a još manje se može bez preplaćenih nužnika'. Juričanova tvrtka nudi i usluge savjetovanja oko transfera igrača. U ponudi se ističe da tvrtka osigurava povjerljive bankovne transakcije u tuzemstvu i inozemstvu te nudi savjetovanje vezano uz porezena odterećenja: 'Ne želite radi lošeg savjeta završiti u Međugorju!'

Njegova tvrtka također savjetuje kako u Hrvatskoj postati monopolist. Između ostalog savjetuju kako skratiti vrijeme i uštediti sredstva odabirom provjerenih medija, s novinarima i urednicima koji puno ne pitaju, već pišu onako kako Vi naručite i platite. Ne treba danas tikve saditi sa svima, već točno s određenima!, ističe se u ponudi.

Visoko su specijalizirani i za savjetovanje po pitanju generalnih urbanističkih planova (GUP-ova) te u izgradnji nadstrešnica, ali i za personalizaciju specifikacija javnih natječaja.

Naš stručni tim okuplja vrhunske profesionalce, poznavatelje pravnih prilika i okvira koji su detaljno upoznati s tehničkim specifikacijama luksuznih automobila, dostojnih visokopozicioniranih službenika. Garancija naše uspješnosti proizlazi iz naplate po uspješnosti natječaja. Milan Bandić usluge i protuusluge j.d.o.o. prepoznaje kvalitetu i zna kako doći do nje! Luksuz se ne događa slučajno, navodi se duhovito u opisu usluge.

Tvrtka je visoko specijalizirana i za usluge savjetovanja oko kućica na adventskim sajmovima diljem lijepe naše.

- Naknada za naše savjetovanje je astronomska, ali na nju se nikad nitko nije žalio! Milan Bandić usluge protuusluge jdoo dovodi vas u centar svakog trga, stoji u ponudi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 00:18