MOŽDA NA JESEN?

OPET NIŠTA OD LJETA NA SAVI Samo dan prije najavljenog službenog otvorenja, stigla loša vijest: 'O novom terminu bit ćete pravovremeno obavješteni'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 03.07.2019. u 13:44

Zagreb, 010719.
Postavljanje skela pozornice na nasipu uz Savu pokraj mosta Slobode za manifestaciju Ljeto na Savi.
Foto: Bruno Konjevic / CROPIX
Bruno Konjevic / CROPIX

 

Čak je i Turistička zajednica grada Zagreba još u srijedu prijepodne na Twitteru ponosno najavljivala skorašnji početak dugoočekivanog Ljeta na Savi, a onda se istom društvenom mrežom proširila loša vijest - od spomenute manifestacije ipak neće biti ništa, barem ne za sad.

 

A i Grad Zagreb u utorak navečer na svom službenom Twitter profilu napisao je:

"Pridružite se službenom otvorenju prve sezone kulturnih i sportsko-rekreacijskih sadržaja uz rijeku Savu na manifestaciji 'Ljeto na Savi' u četvrtak, 4. srpnja 2019. godine u 19 sati uz Most slobode, na sjevernoj obali rijeke Save, kod kina na otvorenom".

No neki zastupnici Gradske skupštine u srijedu su dobili informaciju o odgodi programa u organizaciji gradonačelnika Milana Bandića.

- Jao, pa što ćemo sad?! - posprdno se pita HNS-ov Tomislav Stojak, koji je od Grada primio sljedeću poruku: "Obavještavamo da se otvorenje manifestacije odgađa do novog termina o kojemu ćemo Vas pravovremeno obavijestiti".

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo