Pink oduševila nastupom

Američka pop pjevačica Pink, poznata po “vatrenim” nastupima, jučer je pred više tisuća ljudi u prepunoj dvorani košarkaškog centra “Dražen Petrović” održala spektakularan koncert na kojem su posjetitelji, osim u dobroj glazbi, uživali i u svjetlosnim efektima i atraktivnim plesnim pokretima pjevačice i prateće grupe.

 Posebnost nastupa dokazala je koncertom na kojem je mnoštvo nasmijavala šalama i glumom, da bi na kraju plesala na visećim vrpcama. Brojne ljubitelje oduševila je izvedbama svojih popularnih hitova poput   “Get the party started” i “Stupid girl” u kojem kritizira stil življenja Paris Hilton, Jessice Simpson i sličnih zvijezdi.

- Bilo je odlično i zabavno. Slušam Pink već dvije godine i kada sam čula da dolazi u Zagreb, odmah sam mamu zamolila da odemo na koncert. I isplatilo se - izjavila je desetogodišnja Lena koja je došla s obitelji iz Ljubljane te dodala kako je koncert dobila kao božićni dar.

Pravim imenom Alecia Beth Moore, Pink je svojim stavovima, tvrdoglavošću i ponašanjem na sceni i izvan nje, osvojila uglavnom mlađu populaciju i stekla naslov “punkerice” i buntovnice s razlogom. U Zagrebu je trebala gostovati još 2004. godine, no val otkazivanja velikih zagrebačkih koncerata te godine zahvatio je i nju te je nastup bio odgođen. Ovaj put u Zagreb je došla s europskom koncertnom promocijom svog aktualnog albuma “I’m Not Dead” s kojim je osvojila vrhove svjetskih top-lista i u prva dva tjedna ga prodala u višemilijunskoj nakladi.

- Iako ne slušam Pink tako često, došao sam na koncert jer je ona karizmatična, a zna napraviti i dobru predstavu. Nije mi žao novca koji sam potrošio na ulaznicu - prokomentirao je mladić nadimka Cognac, dodavši kako njegov prijatelj misli da je Pink pjevala na “playback”.

Pink je velika zaštitnica životinja, pa je pred dvoranom bio postavljen štand s brošurama.





Goran Vugrinec
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 16:37