UPISI NA DALJINU

UPISI U VRTIĆE OD OVE GODINE PREKO INTERNETA Zahtjevi za upis djece zaprimat će se od 25. svibnja do 5. lipnja 2020. godine!

 Ilustracija / Losevsky Pavel / Alamy / Alamy / Profimedia

Svi roditelji iz Zagreba čija bi djeca najesen trebala krenuti u vrtić, ove godine čeka ponešto drugačiji postupak upisa. Naime, zbog pandemije koronavirusa i upisi u vrtiće obavljat će se online.

'Upisi u dječje vrtiće kojima je osnivač grad Zagreb za pedagošku godinu 2020./2021. po prvi puta provodit će se na daljinu, tj. elektroničkim putem', poručio je nakon našeg upita pročelnik gradskog Ureda ua obrazovanje, Ivica Lovrić.

Zahtjevi za upis djece zaprimat će se od 25. svibnja do 5. lipnja 2020. godine, a detaljnije informacije, upute i obrasci potrebni za upis nalaze se na mrežnim stranicama Grada Zagreba te na mrežnim stranicama gradskih dječjih vrtića.

Za sve dodatne upite roditelji/skrbnici mogu se obratiti Gradskom uredu za obrazovanje putem e-pošte: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., odnosno odabranom dječjem vrtiću putem telefona ili e-pošte.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 05:33