ČUDO U KALIFORNIJI

DIRLJIVI VIDEO: OBITELJ KOJA JE IZGUBILA SVE U POŽARU OSTALA U ČUDU KADA JE UGLEDALA SVOG PSA KAKO TRČI IZ RUŠEVINA 'Znamo što ga je spasilo'

 
 Beckyjean Widen/Facebook

Jack Weaver i njegova obitelj bili su prisiljeni napustiti svoj dom u Santa Rosi kada je požar koji već danima bukti u Kaliforniji uništio čitavu njihovu četvrt. Nekoliko dana nakon požara, dok su vatrogasci još uvijek gasili okolna stabla, Jack i njegov šogor vratili su se kući strahujući od najgoreg.

Naime, u cijeloj zbrci dok su bježali, nisu uspjeli pronaći svog ljubimca. No čudom, njihov je pas Izzy preživio požar i izašao iz ruševina kako bi ih dočekao. Obitelj Weaver nije mogla vjerovati, pa su dirljivi susret snimili mobitelom i objavili ga na Facebooku.

- Bila je vrlo sretna što nas vidi. To je tako hrabar pas. Bila je jako zadihana i očito pod stresom, no nikako divlja ili bijesna - kazao je Jack. Veterinari su kazali kako je Bernski planinski pas preživio zbog debelog krzna koje ju je zaštitilo od vrućine.

Požar je izbio prošle nedjelje i praćen jakim vjetrom poharao je nekoliko gradova pri čemu je evakuirano oko 20.000 ljudi, a uništeno je više od 1500 zgrada. Mnoge životinje zadobile su opekline i nagutale su se dima, izvijestile su veterinarske službe. Vlasti smatraju kako se još uvijek opasno vratiti u Santa Rosu, gdje su uništene brojne četvrti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 04:08