OGLEDALO LJUBAVI

'SVAKI RADNI DAN, U ISTO VRIJEME, VUKOVARSKOM...' Objava u grupi na Facebooku izazvala poplavu reakcija: 'Ajme divno... Da svi imamo takvu sreću...'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 21.03.2018. u 23:08

Zakaj volim Zagreb / Facebook

 

Grupe na Facebooku poput one ‘Zakaj volim Zagreb’ broje na desetke tisuća članova. Unatoč tome, objave ne skupe često ni nekoliko stotina lajkova. No, jedna je u srijedu izazvala poplavu reakcija.

Članica grupe objavila je fotografiju snimljenu na Vukovarskoj ulici u Zagrebu. Slikala je stariji bračni par koji šetajući, ruku pod ruku ide prema zapadu grada.

‘Svaki radni dan, u isto vrijeme, Vukovarskom šeću držeći se za ruke. Cca 70-ak godina’, napisala je uz objavu i nekoliko emotikona srca.

Zakaj volim Zagreb / Facebook
 

Korisnici su se rastapali u komentarima: ‘Kako je to lijepo! To je ljubav, u dobru u zlu, u zdravlju i bolesti, u mladosti i starosti. Nek im Bog da zdravlja da i dalje mogu drugima pokazivati kaj je bitno u životu i kako se jedni prema drugima trebamo ponašati’, ‘Divno’, ‘Šetali sretno još dugo’, ‘Ajme divno’, ‘A da svi imamo takvu sreću’, ‘To je prava ljubav’, pisali su među ostalim.

Izdvajamo