OGLEDALO LJUBAVI

'SVAKI RADNI DAN, U ISTO VRIJEME, VUKOVARSKOM...' Objava u grupi na Facebooku izazvala poplavu reakcija: 'Ajme divno... Da svi imamo takvu sreću...'

 
 Zakaj volim Zagreb / Facebook

Grupe na Facebooku poput one ‘Zakaj volim Zagreb’ broje na desetke tisuća članova. Unatoč tome, objave ne skupe često ni nekoliko stotina lajkova. No, jedna je u srijedu izazvala poplavu reakcija.

Članica grupe objavila je fotografiju snimljenu na Vukovarskoj ulici u Zagrebu. Slikala je stariji bračni par koji šetajući, ruku pod ruku ide prema zapadu grada.

‘Svaki radni dan, u isto vrijeme, Vukovarskom šeću držeći se za ruke. Cca 70-ak godina’, napisala je uz objavu i nekoliko emotikona srca.

Zakaj volim Zagreb / Facebook

Korisnici su se rastapali u komentarima: ‘Kako je to lijepo! To je ljubav, u dobru u zlu, u zdravlju i bolesti, u mladosti i starosti. Nek im Bog da zdravlja da i dalje mogu drugima pokazivati kaj je bitno u životu i kako se jedni prema drugima trebamo ponašati’, ‘Divno’, ‘Šetali sretno još dugo’, ‘Ajme divno’, ‘A da svi imamo takvu sreću’, ‘To je prava ljubav’, pisali su među ostalim.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 10:13