'NAJRADIJE BIH OKOLO ŠETALA GOLA'

FOTO: SJEĆATE SE GOLOGUZE TURISTKINJE KOJA JE ZAPALILA ZADAR? Otkrivamo tko je opuštena partijanerica, izgleda da stvarno ne voli odjeću...

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 03.07.2017. u 12:28

Instagram

Nakon što se prošloga tjedna u jednoj trgovini u Zadru turistkinja pojavila u tangama, svi su pričali o partijanerici roze kose koja bez pardona u stranoj zemlji obavlja šoping - gologuza.

Svi prisutni bili su zgroženi njenim potezom i automatski se zapitali bi li se ekscentrična djevojka i u vlastitome dućanu u rodnoj joj državi pojavila takva, ili se radi o nepoštvanju mile nam države i njenih dućana.

Ali čini se da dotična prakticira nenošenje hlača i kod kuće. Naime, radi se o svojevrsnoj celebrity ličnosti, samoprozvanoj "party kraljici" iz Dublina, koja "ne voli odjeću i najradije bi okolo šetala gola".

 

Raspojasanoj kraljici očito smeta višak odjeće, pa putuje Europom izazivajući negodovanje po dućanima i drugim javnim mjestima pokazujući bez pardona svoju stražnjicu, piše Slobodna Dalmacija.

Dotičnoj je ime Jess Brennan, a svome Instagram profilu ima preko 20 tisuća pratitelja. "Kraljica festivala", kako je još zovu, nakon festivala u Tisnom uputila se u nove avanture, a s njom ide i grupa njenih, također (polu)gologuzih prijateljica.

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo