PAKET JE KASNIO

GLUMICA PREKO NADZORNIH KAMERA UHVATILA KRADLJIVICU IZ VLASTITOG ULAZA Iz sandučića joj nestao paket skupe kozmetike, ali sad priprema osvetu

 

Dok je australska glumica i komičarka Lucy Gransbury čekala da joj stigne pošiljka luksuzne kozmetike Clinique koju je naručila preko interneta, shvatila je da se nešto događa i da paket kasni.

Kada je kontaktirala Australsku poštu rekli su joj da je paket stigao na odredište te da je ostavljen lijevo na vrhu poštanskih sandučića u njezinu ulazu zgrade u Melbourneu. U tom trenutku shvatila je da ima posla s lopovom.

Gransbury i njezin zaručnik kontaktirali su predstavnika stanara i zatražili snimku nadzornih kamera u haustoru. Rekao im je kako za taj privilegij moraju platiti nekoliko stotina dolara, no rekli su da im to nije važno. Željeli su saznati istinu, iako je vrijednost paketa puno manja od cijene snimke.

I isplatilo im se. Glumica Lucy o svemu je izvijestila na svom Facebook profilu.

- Dobili smo kvalitetnu snimku, visoke rezolucije. Jedna lukava žena ušla je u zgradu sa svojim ključevima - da, ona je moja susjeda - otvorila je svoj sandučić i uzela paket naslovljen na mene, u kojemu su bili moji divni ruževi za usne i raskošne hidratantne kreme, napisala je.

- Može se vidjeti točan trenutak kada je duša napustila njezino tijelo, a zlo ju obuzelo, napisala je Lucy.

Lucy Gransbury potom je od svojih Facebook pratitelja tražila savjet, što da učini u ovoj situaciji.

- Toliko sam uzbuđena da bih mogla povraćati. Čim prestanem vrištati, odlučit ću što da učinim sljedeće. Sugestije su dobrodošle, pratite me, osveta se bliži.

Za australski portal news.com.au izjavila je da je situacija napeta. Saznala je u kojem stanu živi kradljivica.

- Da li da joj pokucam na vrata i kažem joj da znam što je učinila? Ili da joj samo ostavim zločestu poruku ispisanu ružem? Vjerujem da je u našoj zgradi bilo još nekoliko krađa iz poštanskih sandučića no tek treba utvrditi je li riječ o kleptomanki ili jednokratnoj kradljivici kozmetike.

Kaže da ju samo jedna stvar sprečava od bijesnog ispada, a to je nevjerojatan osjećaj zadovoljstva koji ju je preplavio kada je vidjela optužujuću snimku.

Glumici su na Facebook profil stigli zanimljivi prijedlozi kako da se osveti susjedi kradljivici.

Neki joj sugeriraju da zalijepi snimke s nadzornih kamera po cijeloj zgradi kako bi ju osramotila, dok drugi predlažu da joj pošalje letke Cliniquea, no da na njima napiše: 'Isprobajte našu novu kozmetičku liniju "Sramota'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 17:17