BRUTALNA OSVETA

'HALO, POLICIJA? U OPASNOSTI SAM! NA HAUBI JUREĆEG AUTA SAM I NETKO VOZI!' Djevojka bivšeg dečka na haubi vozila 30 kilometara pri brzini od 112 km/h

 
 Daniel Midah / TWITTER

Muškarac (22) koji se prošle nedjelje oko 20 sati vozio autocestom I-95 u Sjedinjenim Američkim Državama snimio je video na kojem se može vidjeti kako se u susjednoj traci na haubi jurećeg crnog Mercedesa nalazi muškarac koji telefonira, piše CBS News.

Crni se Mercedes kretao u trenutku nastanka video kretao južno i koristio je traku za pretjecanje, a iz videa se može vidjeti da je Mercedes jurio poprilično brzo. Muškarac koji je snimio video zove se Daniel Midah i video je objavio na društvenoj mreži Twitter uz šalu: "Kada ona kaže da je gotova s tobom, ali ti još nisi gotov s njom #samoufloridi."

Midah je rekao da mu se činilo da su muškarac na haubi i žena koja vozi automobil razgovarali dok je automobil jurio. "Bilo je zastrašujuće, ali i pomalo ludo i smiješno. Potpuno sam izgubio um. Nikada nisam vidio tako što", rekao je Midah i dodao da se nije samo šalio na Twitteru već da je i nazvao policiju odmah nakon što je snimio incident na cesti.

Policija je nešto kasnije uhitila ženu koja je vozila automobil, a identificirana je kao 24-godišnja Patresha Isidore. Službenici policije objavili su i sadržaj telefonskog poziva koji su zaprimili od čovjeka na haubi jurećeg automobila. "911, koji je vaš hitan slučaj", pitao je operater službe za hitne slučajeve.

"Da, na jurećem sam automobilu, netko pokušava ukrasti moj auto", rekao je unesrećeni muškarac obučen u bijelu potkošulju i crne hlače. Inside Edition piše da je kasnije identificiran kao Junior Francis. "OK, na kojoj adresi?", pitao je operater. "Ne znam gdje se nalazim", odgovorio je Francis.

"Ona ne vozi ravno i ja sam na automobilu", rekao je Francis operateru. "U redu gospodine, javljam im, OK?", odgovorio mu je operater. "Stvarno mi treba pomoć!", nastavio je Francis.

Policija je nakon Francisovog poziva upomoć sustigla jureći automobil te je uhitila Isidore, a istraga incidenta otkrila je da je Isidore vozila 112 km/h te da je potencijalno pogubna vožnja trajala 30 kilometara.

Sukob koji je kulminirao na autocesti pri brzini od 112 km/h započeo je nešto ranije kada su se bivši ljubavni partneri posvađali oko toga tko će voziti crni Mercedes. "Krenula sam po svoju kćer, međutim on se popeo na automobil i nije htio sići. Vikala sam mu da siđe s auta, ali nije htio", rekla je Isidore.

Par je naime prekinuo prije osam mjeseci, ali pokušavaju živjeti zajedno jer imaju 5-godišnju kćer. Isidore je nakon što je puštena iz policije uz jamčevinu otkrila da joj nije palo na pamet ne voziti automobil s bivšim dečkom na haubi. "Bojala sam i morala sam doći do svojeg djeteta", dodala je. Francis je rekao da je neće tužiti, ali ona je rekla da razmatra dobivanje zabrane pristupanja protiv svog bivšeg dečka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 12:31