OTETA NEVJESTA U SRBIJI

KRVAVI OBRAČUN U MJESTU PRĆILOVICA Oteo maloljetnicu da je oženi pa navukao bijes njezine obitelji. U općoj tučnjavi letjele sjekire, boce i kamenje

Ilustracija
 Djordje Kojadinovic / REUTERS

U naselju Prćilovica kod Aleksinca u središnjoj Srbiji dogodio se nesvakidašnji incident pri čemu je u masovnoj tučnjavi nekoliko obitelji jedan muškarac zadobio udarac sjekirom u glavu, a sve se dogodilo zbohg otmice 17-godišnje djevojke iz njezina doma.

Zbog sumnje da je sjekirom u glavu udario D.R. (44) nanijevši mu teške telesne ozljede glave opasne po život, niška policija uhapsila je T.S. (46) iz okolice Aleksinca, dok je protiv njegovog 20-godišnjeg rođaka podnesena kaznena prijava zbog sumnje da je počinio kazneno djelo protupravnog lišavanja slobode.

Ozlijeđeni muškarac je prebačen na Kliniku za neurokirurgiju gdje je zadržan na liječenju, dok je osumnjičeni napadač uhapšen i zadržan u policiji. Njegovo je stanje vrlo ozbiljno.

Incident se dogodio nakon što je 25-godišnji mladić oteo djevojku s kojom je bio u vezi i odveo je svojoj kući s namjerom da ju oženi.

Kada su članovi njezine obitelji došli po nju, tada su se dvije obitelji verbalno i fizički sukobile.

Jednom od rođaka maloljetnice T.S. je oteo sjekiru kojom ga je, sumnja se, udario u glavu, nanijevši mu teške telesne ozljede opasne po život.

Tada je počeo masovni obračun članova zavađenih obitelji uz upotrebu boca i kamenja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 15:01