SAMO ZA OSOBE 18+

'OVO JE KOŠARKAŠKA UTAKMICA, A NE STRIPTIZ BAR!' Gledatelji sa zgražanjem pratili kontroverzan nastup polugolih cheerleadersica uoči finalnog dvoboja

 
Nastup cheerleadersica u Rusiji
 Screenshot / Youtube

Treća utakmica finalne serije ruske košarkaške Superlige između Spartaka iz St. Peterburga i Samare izazvala je brojne kontroverze među gledateljima zbog kojih je ova utakmica već danima tema rasprava na društvenim mrežama.

Iako bi se tako moglo pretpostaviti, problem nije bio u nekom potezu košarkaša ili dvojbenoj odluci suca, već u nastupu polugolih cheerleadersica.

Naime, devet djevojaka je prije utakmice otplesalo show koji je bio primjereniji striptiz klubu nego košarkaškoj utakmici, a s takvim se ocjenama slažu brojni gledatelji koji su vidjeli njihov nastup.

"Trebali su spomenuti da na finalni dvoboj mogu samo osobe 18+", rekao je jedan korisnik na društvenim mrežama.

"Kako da uz ovako prljave nastupe odgojimo pristojne generacije", poručio je drugi, dok je jedan navijač napisao da bi bilo bolje da svoju kćer nije vodio na utakmicu.

"Ovo je bio striptiz. Neprihvatljiv nastup za javna mjesta, uključujući i sportska borilišta. Bila je to košarkaška utakmica, a ne striptiz bar", ljutito kaže korisnik društvenih mreža.

Dodajmo i kako je u finalnoj seriji slavila Samara okitivši se tako naslovom prvaka ruske Superlige.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 11:15