'NIJE IH BILO BRIGA'

PAR IZBAČEN S LETA ZBOG MALO POZNATOG PRAVILA KOJE BAŠ SVI KRŠE 'Iznimno zahtjevna žena i njezin bogati dečko uporno su ignorirali osoblje...'

 
 Kamil Krzaczynski / REUTERS

"Iznimno zahtjevna" žena i njezin dečko "bogataš" u utorak su izbačeni iz zrakoplova avioprijevoznika Air New Zealand koji je trebao letjeti iz Aucklanda za Wellington, piše Daily Mail.

Kako je par sjedio u redu gdje se nalazi sigurnosni izlaz, od njih se tražilo da s posebnom pozornošću pogledaju video o sigurnosnim protokolima, međutim putnici koji su s njima bili u avionu rekli su da je par video ignorirao te da su cijelo vrijeme gledali u svoje mobitele.

Jedan od njihovi privremenih suputnika rekao je za Stuff da je par izgledao "bogato" te da je žena u rukama držala Louis Vuitton torbu te da je djelovala "iznimno zahtjevno". Dodao je i da je žena imala plavu kosu. "Kabinsko osoblje je bilo prijazno i više su je puta upozorili, međutim ona je u svoje uši stavila prste", rekao je putnik.

"Jednostavno ih nije bilo briga. Putnici koji su sjedili iza njih su im govorili da izdrže te dvije minute koliko video obično traje. Nisu htjeli. Djelovali su kao da misle da su prevažni za to."

Par neraspoložen za gledanje videa o sigurnosnom protokolu odgodio je let za 25 minuta. "Pomislili biste da bi im bilo neugodno, ali činilo se kao da im je to sve bilo smiješno... Suosjećam s kabinskim osobljem jer su pretrpjeli zlostavljanje", nastavio je putnik.

Nakon što joj je rečeno da je policija čeka u zračnoj luci, žena je putem svog mobitela rezervirala let kod konkurencije.

Drugi je putnik rekao da im je očito zasmetala manekenka Rachel Hunter, glavna zvijezda videa o sigurnosnom protokolu. "Moram reći, ako je gledanje tog videa toliko važno te ako vas zbog odbijanja mogu izbaciti s leta, možda bi Air New Zealand trebao prestati snimati sigurnosne videe u kojima Rachel Hunter "jede sladoled"", rekao je za Newshub.

Glasnogovornica novozelandske policije rekla je da su policijski službenici u zračnoj luci pristupili ženi jer je odbila ispoštovati upute kabinskog osoblja. "Putnica će biti kažnjena prema pravilima o upotrebi mobilnih telefona koja propisuje regulatorno tijelo za civilno zrakoplovstvo."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 02:43