NIZOZEMSKA

SKANDAL U SREDIŠNJOJ BANCI Visoka dužnosnica razotkrivena kao dama noći, zbog rušenja ugleda institucije dobila otkaz

 GeenStijl

Conchita van der Waal po danu je radila kao ugledna bankarica u nizozemskoj središnjoj banci, a kad bi pala noć 46-godišnja plavuša pretvorila bi se u prostitutku koja se nije libila raditi ni najperverznije stvari koje um može zamisliti... Kada je to saznanje došlo do njezinih poslodavaca, Conchita (a to joj je 'umjetničko' ime) je odmah dobila otkaz.

Međutim, ta činjenica teško da će financijski slomiti iskusnu prostitutku koja je kao 'noćna dama' posljednjih šest godina zarađivala i po 10.000 eura tjedno. U svom oglasu je navela da radi baš sve ili 'što perverznije, to bolje'.

Conchitina ponuda usluga bila je, najblaže rečeno, bogata. Tako navodi da koristi bič, lisice i ostale seksualne igračke, a na jednoj fotografiji u oglasu pozirala je i s kapom SS-a.

Također, u oglasu navodi da je 'elitna prostitutka i nimfomanka', da je strašno uzbuđuje žestoki seks s nepoznatim i 'zločestim' ljudima i da je specijalizirana u sadomazohizmu...

Nizozemski magazin Quote piše da je u središnoj banci imala ulogu supervizora i kad se priča probila u javnost, istog trenutka je dobila otkaz zbog 'narušavanja ugleda banke'.

Međutim, pravi problemi za Conchitu tek sada slijede budući da je otkriveno da nema dozvolu za bavljenje prostitucijom, koja je u Nizozemskoj već neko vrijeme legalna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 16:54