BETTINA RODRIGUEZ AGUILERA

SUMANUTA ISPOVIJEST AMERIČKE KONZERVATIVNE POLITIČARKE 'Oteli su me izvanzemaljci koji sliče na Isusa i otkrili mi gdje je globalni energetski centar'

 
 Profimedia, Cultura RM/YouTube

Republikanska kandidatkinja za mjesto u Kongresu, Bettina Rodriguez Aguilera (59) s Floride, prije nekoliko godina odlučila je s javnosti podijeliti svoju blago rečeno neobičnu životnu priču, a zahvaljujući činjenici da je sada ušla u kampanju, ta njezina ispovijest ovih je dana počela privlačiti pažnju šire javnosti.

Naime, ona tvrdi da su je, kada je imala sedam godina, oteli izvanzemaljci koji su obličjem podsjećali na Isusa Krista te da su joj otkrili čudesne tajne.

Između ostalog, vanzemaljci su joj, kaže, otkrili pravu narav Boga kao i lokaciju na zemlji koja je energetski centar, piše Miami Herald.

- Ušla sam u brod u kojoj su bila okrugla sjedala - prisjetila se navodne scene koja se dogodila kad je, kako tvrdi, imala sedam godina i dodala da su s njom telepatski komunicirala tri visoka svemirca.

Otkrili su joj, kaže, neke zanimljive činjenice, poput postojanja 30.000 lubanja u spilji na Mediteranu koje su 'drugačije od ljudskih'.

Pojasnila je i kako su je vanzemaljci asocirali na poznati kip Krista Otkupitelja u Rio de Janeiru.

'Bog je univerzalna energija, ne osoba', rekli su joj, kaže ona, tada, a otkrili su joj i da je centar zemljine energije u Africi, piše Washington Post.

'Bog je sve. Komunicira s ljudima i razumije ih na različite načine, no postoji samo jedna religija'.

Rodriguez Aguilera tvrdi da je telepatsku vezu s njima održavala kasnije godinama.

- Godinama su ljudi, uključujući predsjednike poput Ronalda Reagana i Jimmyja Cartera, javno tvrdili da su viđali neidentificirane leteće objekte, a znanstvenici poput Stephena Hawkinga pa čak i sam Vatikan tvrdili su da postoje na milijarde galaksija u svemiru i kako vjerojatno nismo sami.

- Ja sam osobno kršćanka i snažno vjerujem u Boga, no pridružujem se većini Amerikanaca koji smatraju da mora postojati inteligentniji život u svemiru - zaključila je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. svibanj 2024 22:31