SRAMOTAN ČIN

'TAMAN SAM KRENULA IZ ZAHODA NATRAG U KLUB, A ON MI JE ZAŠPRICAO NOGU!' Cijela država bruji o drzniku koji je mrtav pijan urinirao po curama

Group of party people - men and women - dancing in a disco club to the music
 Colourbox / Kzenon

- Bila sam u zahodu s prijateljicama. Taman sam krenula natrag u klub, a kad sam otvorila vrata, nabasala sam na njega. Patentni zatvarač na hlačama već mu je bio otvoren i odjednom mi je zašpricao desnu nogu, tako je djevojka iz grada Karlstada u središnjoj Švedskoj lokalnoj policiji opisala incident iz noćnoga kluba.

S dvije prijateljice zabavljala se u diskoteci, a izlazak im je uništio pijani muškarac urinirajući po njima, javlja The Local.

CC / Pixabay

Nakon što je završio s prvom, uništio je haljinu i drugoj djevojci. Da stvar bude još gora, dok je pokušavala pobjeći od pijanca, poskliznula se na mokrom podu i pala koliko je duga i široka te se lakše ozlijedila, rekla je policiji.

Muškarac je usput urinirao i po trećoj prijateljici, ali nijedna od 'žrtava' nije mogla potvrditi policiji da je to učinio namjerno jer je, tvrde, bio toliko pijan da je jedva stajao na nogama.

- Teško mi je povjerovati da mu je to bio cilj, ali opet, pitam se kako je tako 'mrtav' uspio pogoditi baš sve nas, izjavila je poslije jedna od djevojaka u policijskoj postaji.

Počinitelj, čije ime nije objavljeno, ali za kojeg se zna da ima 42 godine, nije bio previše sklon suradnji s istražiteljima.

- Nikad nisam bio pijaniji. Uopće se ne sjećam te noći. Samo znam da mi je mjehur bio toliko pun, mislio sam da će eksplodirati. Bio sam u šoku kad sam se sljedeće jutro probudio u policijskoj ćeliji za triježnjenje. Nemam pojma ni kako sam dospio onamo, rekao je muškarac švedskim medijima.

Sud nije podignuo optužnicu protiv počinitelja jer nije bilo dokaza za namjerno uznemiravanje, ali dobio je novčanu kaznu u protuvrijednosti od 1800 kuna jer je djevojkama uništio odjeću i štikle.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 14:29