STRAŠNO UBOJSTVO

TRAGIČAN KRAJ MAJKE KOJA JE NESTALA IZ KUĆE DOK SU SE DJECA IGRALA U DVORIŠTU Misteriozno nestala iz svog doma, njezino tijelo pronašli u šumi

TerriLynn St. John i Alvin B. Keyser
 Facebook

Tijelo pronađeno u šumi blizu naseljenog područja u okrugu Middlesex pripada majci dvoje djece koja je u utorak ujutro misteriozno nestala iz svoga doma dok se njezino dvoje djece igralo u dvorištu.

Prema navodima članova obitelji, TerriLynn St. John (23) u utorak ujutro oko 7.30 sati pripremala je djecu za vrtić te je otišla do svoga automobila u prednjem dvorištu. Od tada joj se izgubio svaki trag.

Kada je stigla policija, vrata kuće bila su otvorena, a njezina malena dječica bili su unutra sama. Njezina uža obitelj bila je izuzetno zabrinuta jer je njezin automobil bio ispred kuće, a mobitel je pronađen u grmlju.

Policija je u dvorištu pronašla trganu ogrlicu, a svi su dokazi upućivali da je došlo do fizičkog sukoba.

TIjelo mlade majke pronađeno je dva dana nakon nestanka, a policija je vrlo brzo uhitila osumnjičenog za strašno ubojstvo. Alvin B. Keyser (23) je u pritvoru i tereti ga se za ubojstvo prvog stupnja i prikrivanje tijela.

Policija tvrdi da su Keyser i St. John bili poznanici, ali još nije utvrđeno koliko su bili bliski.

Keyser je živio u blizini doma ubijene St. John. Za vrijeme ispitivanja, rekao je istražiteljima da je St. John ispred njezina doma suočio s tvrdnjama koje je ona izrekla o njemu. Kaže da ga je ona tijekom razgovora udarila, a on joj je uzvratio te ju izbacio iz kombija koji je Keyser vozio. Policiji je priznao da ju je još jednom udario kada je izapao iz kombija, a potom ju je počeo daviti sve dok nije prestala disati. Njezino tijelo potom je stavio u kombi, te odvezao do obližnje šume i tamo ga ostavio. Također je priznao da neke stvari pronađene u dvorištu pripadaju njemu.

Osumnjičeni Alvin B. Keyser prvi put će se pojaviti red sudom u ponedjeljak, 5. ožujka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 22:53