OPASNA IRONIJA

VIDEO Gost restorana SRČANI UDAR jedva preživio - srčani udar. Gosti bili uvjereni kako je riječ o šali!

 Screenshot

Višak nezdrave hrane može dovesti do brojnih zdravstvenih problema od kojih neki vode i do srčanog udara. Upravo to se dogodilo jednom Amerikancu i to u restoranu u Las Vegasu koji nosi ponosan naziv Grill Srčani Udar (Heart Attack Grill). Osoblje restorana mu je odmah pritrčalo u pomoć, pozvana je i Hitna, ali mnogi gosti su bili uvjereni kako je riječ o zafrkanciji koju su, u duhu restorana, organizirali vlasnici, pišu Yahoo!News .

- Osjećala sam se grozno jer su turisti fotografirali tog gospodina kao da je riječ o kakvom skeču. Čak i sa našim morbidnim smislom za šalu, nikada se ne bi ovako zafrkavali - objasnila je 'sestra' Bridgett, koja je radila u restoranu kada gost dobio srčani udar. Svo osoblje u restoranu ima lažne doktorske titule, uključujući i vlasnika, 'Doktora' Jona Bassoa.









Tematika restorana je ironično ismijavanje problema koje izaziva prekomjerno jedenje nezdrave hrane. Ne samo da restoran ima naziv Grill Srčani udar, nego svi gosti teži od 150 kilograma mogu jesti besplatno. U restoranu se također mogu nabaviti masni milkshakeovi, cigarete bez filtera, kao i burgeri čija se debljina mjeri od jednostrukog do četverostrukog bajpasa.

Gost je preživio srčani udar i oporavlja se u lokalnoj bolnici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 01:58