STRAŠNO

VIDEO: KAD JE MLADENKA RAZREZALA SVADBENU TORTU BRIZNULA JE U PLAČ Otkrivena okrutna prevara na jednom vjenčanju: 'Želim da ju uhitite!'

 
 Youtube

Jedna mladenka s Filipina gorko se razočarala kad je ustanovila da je njezina svadbena torta napravljena od stiropora. Razočaranje je bilo toliko da je pozvala policiju koja je uhitila organizatoricu vjenčanja, piše Daily Mail.

Shine Tamayo (26) i njezin suprug Jhon Chen (49) platili su 40.000 pesosa (oko 2.000 eura) organizatorici vjenčanja koja se trebala pobrinuti za hranu i dekoracije na svadbi u jednom hotelu u filipinskom gradu Pasigu.

Međutim, kad su svatovi nakon ceremonije došli na prijem, shvatili su da nema dovoljno hrane za sve goste i da je svadbena torta napravljena od stiropora.

Svatovi su tako morali otići u restoran preko puta kako bi kupili pladanj tjestenine, riže i ostale hrane koju su donijeli na prijem.

Mladenka je bila očajna jer se ono što je trebao biti najljepši dan u njezinom životu pretvorio u takvu katastrofu.

Kad je otkrila prevaru s tortom, sjela je u očaju, zaronila lice u ruke i gorko zaplakala pred svim gostima. Bila je toliko uzrujana da se obratila policiji i dala uhapsiti organizatoricu vjenčanja.

Kad su policajci došli na mjesto događaja, potvrdili su da je torta zapravo samo komad stiropora prekriven glazurom te na licu mjesta ispitali organizatoricu vjenčanja, Krissu Cananea.

'Žena kojoj smo platili da se pobrine o svemu, uništila je moje vjenčanje. Ona je lažljivica. Uvijek je tražila novac i mi smo joj uvijek dali, a ona je uvijek tražila još. No svejedno bih joj dala jer sam željela da moje vjenčanje bude savršeno', rekla je Shine.

'Ne želim njezinu ispriku već želim da ide u zatvor jer je uništila moje vjenčanje. Nikad u životu nisam bila ovoliko ponižena. Ovo je trebao biti najljepši dan u mojem životu, a sada je sve uništeno.'

Organizatoricu vjenčanja policija je uhitila, no ubrzo i pustila na slobodu. Kazali su da istraga o prevari na vjenčanju još traje te da će po njezinom završetku biti podignuta optužnica.

'Potvrđeno je da je organizatorici isplaćena veća količina novca za uslugu koju nije izvršila', izvijestila je policija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 12:16