VOŽNJA ZA SMRZNUTI SE

VIDEO: NEVJEROJATAN DRIFT PO SNJEŽNIM BOSANSKIM PLANINAMA Kamionom ludovao po snijegu, no upozorava: 'Ne pokušavajte to sami napraviti'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 01.03.2018. u 13:28

Screenshot / Facebook

 

Snijeg koji je ovih dana zameo Hrvatsku, nije zaobišao ni susjedne zemlje pa se tako i Bosna i Hercegovina našla u brojnim problemima s javnim službama i mnoge su ceste još neočišćene.

I dok snijeg mnogima zadaje probleme, nekima donosi i neočekivano veselje. Stranica na Facebooku Udruženje profesionalnih vozača objavila je nevjerojatnu snimku drifta kamiona Iveco Daily. Snimka, naravno, ima na stotine komentara i shareova.

Zaljubljenici u drift iskoristili su priliku i snimili ludu vožnju na Majevici nedaleko od Tuzle. Kako piše portal crna-hronika.info, iza volana se našao vozač Damir Ovčina.

 

‘Cesta je bila zatvorena u toku snimanja. Vozilo privatno i ne pokušavajte to sami napraviti’, napisao je Armin Begić na čijem kanalu na YouTubeu je snimka objavljena.

Na Facebooku se odmah zaredao niz pozitivnih i niz negativnih komentara prema kojima vozač ugrožava tuđe živote, iako je cesta bila zatvorena, pa se u raspravu uključio i sam Ovčina. Napomenuo je da je kamion njegov i da je u trenutku vožnje bio prazan, te da nitko nije bio ugrožen.

 


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo