TRZANJE NAKON SMRTI

VIDEO: ODSJEKLI OTROVNOJ ZMIJI GLAVU, NO OVO NISU OČEKIVALI Zastrašujuća snimka obišla svijet: 'Htio sam kćerima održati lekciju, ali svi nas osuđuju'

 
 Screenshot / YouTube

Kad je u kuću obitelji Mollett iz Sunnyvalea u Teksasu doplazila izrazito otrovna zmija vodena mokasina (cottonmouth water moccasin), Scott se nije uspaničio, već je odlučio svojim maloljetnim kćerima održati lekciju dok su zajedno uređivali vrt. U namjeri da se bez odgađanja riješi zmije i da djecu ne dovodi u opasnost, odrezao joj je glavu, no upravo je time izazvao pažnju korisnika interneta.

Kako piše New York Post, unatoč odrubljenoj glavi zmija se nastavila još pet minuta micati i škljocati čeljusti. ‘Definitivno je još uvijek mogla nekoga ugristi’, rekao je Mollett.

Scott i njegova supruga Jill objavili su video na zajedničkom profilu na Facebooku, u samo nekoliko sati se proširio internetom, a ubrzo su i svjetski mediji počeli prenositi vijest. Kako je rekao, mnogi su mediji žalili zmiju, nazivali je ‘jadnicom’, što ga je iznenadilo jer jednostavno nije htio djecu dovesti u opasnost. U komentarima su također dobili mnogo uvreda.

‘Mnogi su me ljudi pitali zašto nisam zvao društvo za zaštitu životinja. U mom gradu to ni ne postoji. Općenito, organizacije za zaštitu životinja nemaju novaca i nemaju vremena odgovoriti na svaki poziv o zmijama. Jednostavno nemamo puno mogućnosti, moramo sebe zaštititi’, kaže Mollett.

Dodaje da je iskoristio ovu priliku da nauči svoje kćeri sve o otrovnim zmijama i kako se ponašati kraj njih. Obzirom da nema pištolj, odlučio je zmiji odrezati glavu, kako su ga učili dok je odrastao.

‘Postoje neke stvari koje ne želimo imati u kući ili oko kuće, a jedna od njih su otrovne zmije’, rekao je i dodao da je odrastao na farmi i da obožava životinje. Neotrovne zmije ne ubija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 09:56