OPASAN POTHVAT

VIDEO: POTPUNI LUĐACI ILI HRABRI MLADIĆI? Ljubitelj parkoura pošteno je iznervirao zaštitare i zadivio publiku skokom u centru Londona

 

Sigurno ste već čuli za parkour, vještinu brzog i efikasnog kretanja kroz okolinu koristeći sposobnost svog uma i tijela, no kladimo se da ovakvo što niste uživo vidjeli dok šećete gradom.

Upravo tome svjedočili su prolaznici u centru Londona, ispred Somerset Housea, gdje je freerunner Greg Ennis odjeven samo u tenisice i kratke hlače odlučio napraviti salto i preskočiti ponor tako što se odbacio preko jedne ograde i dočekao se na drugoj strani.

U isto vrijeme zaštitari su ga pokušavali spriječiti u njegovom ludom pothvatu, kao i njegovog prijatelja koji je sve snimao dronom.

Na snimci koju je vlogger Harry Gallagher objavio na svom YouTube kanalu Night Scape čuje se kako mu jedan čuvar govori da siđe sa zida otkuda je upravljao dronom, te se njih dvojica prepiru.

Iznerviran zaštitarima koji su ga pokušavali spriječiti u njegovoj zamisli, te pun adrenalina, Greg se odlučio na još jedan skok - koji je publika nagradila pljeskom.

Nakon drugog skoka, zaštitari su, kako bi ga spriječili da tu ludost ponovi, postavili stolice na mjesto doskoka, no ni to nije pomoglo. Greg se zaletio i uspješno skočio i treći put.

Video, koji je pregledan više od četiri milijuna puta na YouTubeu - potaknuo je i druge da pokušaju napraviti istu stvar, no nisu svi ostali zadivljeni ovim umijećem. Brojni su stali na stranu zaštitara i komentirali da su samo radili svoj posao, a jedan korisnik je bio posebno oštar.

- Zar ne shvaćate koliko je ovo glupo i opasno! Ne želim više pratiti ovaj kanal - iznervirano je napisao.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 09:14