UPORNI JEAN-MICHEL

VIDEO: SEKSUALNI NAPAD U PROGRAMU UŽIVO Napaljeni voditelj inzistirao na poljupcu, Soraya je jasno rekla 'ne', ali on ju je jednostavno morao imati...

 youtube screenshot

Francuska javnost ostala je u šoku nakon što je voditelj jednog TV showa nasrnuo na starletu, usprkos tome što mu je ona jasno poručila da se udalji od nje. Bizarni show '35 Hours of Baba' trebao je srušiti rekord najduže epizodi u povijesti TV-a. Kao što ime showa govori, trebao je trajati 35 sati. I sve je išlo glatko dok suludi glumci nisu trebali napraviti rekapitulaciju pljačke Kim Kardashian u Parizu.

Kim je glumila francuska starleta Soraya koja je ekspresno raspametila voditelja Jean-Michela Mairea. On ju je u bizarnoj epizode trebao spasiti, ali njemu su na umu bile neke druge misli. Puno prljavije...

- Ajde, može jedan poljubac? - upitao je napaljeni Jean-Michel Sorayu, ali ona mu je hladno odgovorila 'nema šanse'.

Međutim, on nije odustajao i nastavio je inzistirati na pusi. Djevojka je bila odlučna u namjeri da napusti stage bez poljupca, ali onda je uslijedilo nešto neočekivano. Gospodin je na silu poljubio starletu u grudi.

- Sada možemo ići u backstage - pokušao se Jean-Michel našaliti, ali nakon maratona od 35 sati shvatio je da gledatelji nisu baš najbolje razumjeli njegovu pošalicu. Štoviše, mnogi gledatelji su oštro osudili voditelja i poručili mu da je izveo čisti 'sekusalni napad'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 04:35