NEMARNI RODITELJI

VIDEO Sramotna zabava u Crnoj Gori: Dok se roditelji opijaju, njihova djeca prisiljena su gledati golišave stirptizete

Ogorčeni posjetitelj zabave koja se održala prije dva dana na Žabljaku u Crnoj Gori, objavio je na YouTubeu video snimku na kojoj se vidi kako su roditelji doveli svoju djecu na zabavu na kojoj su bile angažirane golišave i vulgarne plesačice.

- Na Žabljaku je održana Tradicionalna manifestacija „Trka konja" koja se održava zadnjih 60 godina i koja njeguje i čuva kulturne vrijednosti tog podneblja. Narodni vašar podrazumjeva i veselje koje se manifestira na razne načine. Pjesma i ples uvijek su bili dio ovakvih i sličnih manifestacija. Međutim, na ovom video zapisu se vide djeca, a u prvom planu djevojčica od 10-ak godina koja prati „ples" stiptizeta.

- Dok otac ove djevojčice, negdje za nekim stolom ispija tko zna koje pivo, njegova kćerka među masom polupijanih ljudi gleda „narodno veselje" koje ima samo jedno ime DNO-DNA! Da li je bilo još koje dijete pod ovim šatorom, nije mi poznato, ali kao roditelj se grozim ovog što sam vidio i kao roditelj se pitam - kakva je savjest roditelja ove djevojčice kojoj je dozvoljen ulazak u ovaj „kulturni ambijent" -, napisao je autor video snimke na YouTubeu.

Pogledajte video!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 14:32