'ODGOVARAO' NA POZIVE

VIDEO: UHAPŠEN DJEČAK (14) KOJI SE PREDSTAVLJAO KAO ZAMJENIK ŠERIFA Vozio je pod rotirkama, zaustavljao, upadao u kuće, nosio lažni novac i oružje

 
 Twitter / Ured šerifa okruga San Bernardino

Dječaku (14) iz Kalifornije nije bilo dovoljno maštati što će raditi kad odraste. On je morao isprobati što znači zamjenik šerifa, no policija ga je uhapsila nakon što su ga uhvatili da se lažno predstavlja kao službena osoba i bez dozvole vozi automobil s rotirkom.

Klinac je navodno zaustavio automobil, uzeo podatke od vozačice, ‘izdao joj upozorenje’ i pustio je, rekli su iz kalifornijske policije. Navodno je i posjetio dvije privatne kuće tvrdeći da odgovara na hitni poziv o nasilju u obitelji.

Iz ureda šerifa okruga San Bernardino rekli su da je tinejdžer, čiji identitet zbog zaštite maloljetnika nisu otkrili, vozio pod rotirkama automobil svoje prabake, a sa sobom je navodno imao i vatreno oružje.

Osim što je zaustavio jednu vozačicu u ponedjeljak, dječak je navodno posjetio i dom gdje je vlasnici rekao da odgovara na poziv nasilja u obitelji. Kad mu je ona odgovorila da nije bilo nikakvog poziva, pokušao je na silu ući u kuću. ‘Odmah mi je nešto bilo sumnjivo. Pomislila sam da se policija tako ne ponaša. Osim toga, uniforma mu je nekako visila, sve je bilo široko, a remen mu nije bio na kukovima. Nije izgledalo normalno’, rekla je Jasmine Jones.

U pretrazi doma 14-godišnjaka pronašli su policijsku uniformu koju je vjerojatno taj dan nosio, veću količinu lažnog novca, lažno oružje, neprobojne prsluke i druge predmete koji su inače na raspolaganju policiji.

Kako je dječak u trenutku kad je uhapšen bio pod uvjetnom kaznom, sad je u istražnom zatvoru za maloljetnike.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 12:44