ŠOKANTNA SNIMKA

VIDEO: UMJESTO DJEVOJČICE (14) SUSREO SE S LOVCIMA NA PEDOFILE Pervertit se onesvijestio pred kamerama

 Screenshot

David Hanson (45) iz Newcastlea onesvijestio se kada je shvatio da je 14-godišnja djevojčica s kojom je komunicirao preko interneta zapravo lovac na pedofile 'Dark Justice'.

Hanson, koji je otada izgubio i dom i posao, izmjenjivao je poruke danima prije nego li je dogovorio sastanak s 'djevojčicom', na koji je došao s ruksakom u kojem je bila pasta za zube, četkica i kondomi.

Hanson je prvotno kontaktirao lažni profil 18-godišnje djevojke pod imenom Amanda koji su Dark Justice postavili na stranici Badoo.

'Amanda' mu je nakon nekog vremena priznala da nema 18, već 14 godina. Bez obzira na to Hanson je izmijenio brojeve telefona s Amandom te u se nastavili dopisivati preko What's App-a.

Sastanak su dogovorili 21. srpnja prošle godine u gradu, prije nego li su trebali otići u Amandinu kuću gdje je Hanson trebao prenoćiti dok su njeni roditelji bili na putu.

Razgovarali su o maženju i dodirivanju, a Hanson joj je kazao kako će 'biti sretna na kraju večeri'.

Dvojac 'Dark Justice' došli su na mjesto susreta i nazvali policiju.

Optuženi kojemu je naglo pozlilo kada se dvojac s njim suočio, na sudu se branio: - Nisam namjeravao imati seks s njom.

Ponavljao je kako je bio glup i da mu je žao.

Član Dark Justicea opisao je na sudu trenutak kad su okružili pedofila: - Njegove oči su se preokrenule i krenuo je padati. Suočili smo se s njim, kao što uvijek radimo sa seksualnim prijestupnicima, bez agresije. Kad smo mu otkrili tko smo, onesvijestio se. Inače smo spremni na sve, no ovo nismo očekivali.

Sudac Sloan osudio je Hansona na tri godine rada za opće dobro te će 10 godina biti upisan u registar seksualnih prijestupnika.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 02:52