NEŽELJENI BLISKI SUSRET

Video: Uživao u surfanju dok mu se u dasku nije zabio morski pas!

 Screenshot YouTube / Screenshot YouTube

‘Kakav je to dan bio’, govorio je kasnije sa strahom i uzbuđenjem sufrer Maximo Trinidad koji je imao tu sreću (ili nesreću) da se nađe oči u oči s morskim psom i - preživi.

Naime, uživao je u surfanju s veslom na obali Floride gdje živi sa suprugom Theresom. Dan je bio idealan za surfanje - sunce i vjetar savršeno su se dopunjavali.

Kako bilo, Maximo je na dasku za surfanje pričvrstio kamericu kao što to radi i obično i krenuo veslati. Bio je prilično raspoložen, no već na 14. sekundi videa primijetit ćete da ga je nešto šokiralo i da je promijenio položaj nogu.

U tom se trenutku događa nešto nevjerojatno - s daskom se sudara morski pas koji se na trenutak okrenuo na leđa u brzini, a potom nastavio svojim putem. Maximo je pao u vodu, no odmah se pridigao iako je jasno da još neko vrijeme neće doći k sebi.

Pogledajte originalni video koji je snimio Maximo:

A ovdje pogledajte prilog TV kuće ABC:

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr. Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 06:02