JAČE OD NJE

ZALJUBLJENICA U FITNESS KOJA NE ODUSTAJE Potpuno je opsjednuta: Dizala je utege trudna, a sada bebu doji u teretani

Lee kaže da se ne obazire na negativne komentare koji su je pratili tijekom trudnoće, kao ni sada

Prvo je Lea-Anne Ellison (35) izazvala bijes javnosti kada je na svom Facebook profilu objavila slike na kojima se vidi da u poodmakloj trudnoći diže utege . Sada svog četveromjesečnog sina Skylera koji se rodio u njihovoj obiteljskoj kući u Los Angelesu već navikava na teretanu, čak ga i doji između bučica i sprava za zatezanje mišića.

Tri tjedna nakon poroda Lee je počela sa standardno napornim treninzima koje obožava. Ništa joj nije teško palo, iako ima trjoje djece. Priznaje kako je ipak malo usporila tempo.

- Znala sam da moram biti fit i jaka i tijekom trudnoće, jer je moje tijelo naviklo na takve treninge. Suprotno tome ne bi bilo dobro ni za mene ni za bebu. Hranim se zdravo, šećer nikada ne jedem i to je tajna mog izgleda- objasnila je Lee.

Sada ponosno pokazuje slike na kojima nema ni traga od trudničkog izgleda.

Trenira dva puta tjedno, bez trenera, pa ima vremena posvetiti se djeci. Također, njena djeca joj često rade društvo dok vježba.

Lee kaže da se ne obazire na negativne komentare koji su je pratili tijekom trudnoće, kao ni sada. Samo želi motivirati žene i uvjeriti ih da mogu u svakom životnom razdoblju izgledati sjajno.

- Ja želim biti seksi mama, zategnuta, zgodna. Ne vidim loše u tome. To ne znači da sam loša svojoj djeci.

Ona savjetuje buduće majke da budu što aktivnije dok čekaju bebu, kao i da fizičkim aktivnostima potaknu sebe da im bude bolje, psihički i fizički.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 08:28