MODERNI I ISKLESANI

FOTO: SIJEDI I NEODOLJIVI Za ovim starim liscima poludjele su žene diljem Instagrama: Na tijelu i stilu pozavidjeli bi im i upola mlađi

 
 Instagram

Ovi muškarci svoje zrele godine odlučili su iskoristiti kao adut za karijeru modela ili glumca i unatoč tome što su u kasnim 40-im i 50-im svoje tijelo drže u vrhunskoj formi. No nije njihovo tijelo jedino uočljivo, naprotiv ono po čemu se najviše ističu jest njihova sijeda kosa i moderan stil čime privlače milijune žena koje ih podivljalo prate na Instagramu.

Izdvojili smo ih nekoliko, koji bi mogli posramiti i muškarce duplo mlađe od njih:

Gianluca Vacchi, 49

Tu je biznismen koji teži milijune - Gianluca Vacchi, istetovirani Talijan redovito časti svoje obožavatelje na Instagramu fotografijama na kojima je polugol, odnosno samo u minijaturnim gaćicama. Ne samo da drži do svog tijela nego je i uspješan - njegovo je bogatstvo procijenjeno na 229 milijuna funti.

Ovaj poduzetnik postao je slavan nakon što je video s njim u boksericama i čizmama postao viralan. Gianluca kaće kako se podvrgava anti-ageing tretmanu na -16 stupnjeva kako bi njegova koža izgledala mlado i zategnuto.

Gianluca Vacchi trenutno ima 10.2 milijuna pratitelja.

Aiden Brady, 51

Aidena su prvo zapazili dok je radio kao učitelj engleskog u Španjolskoj prije šest godina i ponudili mu posao modela.

Sada ima 51. godinu i dosad mu je život zadao par teških udaraca. Naime, bivša gay porno zvijezda u jednoj je nesreći ostao gotovo paraliziran, a saznao je i da je HIV pozitivan.

Sada se bavi modelingom dok novac ujedno zarađuje pisanjem i skladanjem.

Prati ga 70,000 ljudi.

Shan Michael Hefley, 54

Ovaj atletičar i fitness model iznimno je ponosan na svoje tijelo, a obožavatelji će teško naći fotografiju na njegovom Instagramu na kojoj ima majicu. I ne samo da dijeli svoje golišave fotografije, nego i mudre citate i savjete.

- Vaše najbolje tijelo je samo nekoliko tjedana ili mjeseci udaljeno od vas! Možete ga imati ako želite! Dani će proći ionako, možete se osvrnuti, pogledati u prošlost i biti zadovoljni s putem koji ste izabrali - nedavno je poručio svojim pratiteljima kojih trenutno ima 30.000.

Anthony Varrecchia, 54

Nedavno je prozvan jednim od najpoželjnijih neženja u 2017., a zbog svojih selfija zaradio je posao u agenciji 'Silver Fox Management'.

Osim što je model, Anthony iz New Yorka radi i kao osobni trener i fotograf.

Ima 162.000 pratitelja.

Irvin Randle, 55

Djed dvoje djece iz Amerike, Irvin Randle, ima vrlo istančan stil. Najčešće ga se može vidjeti u odijelima, a voli nositi i šešire i sunčane naočale.

Upravo zbog njegovog modnog ukusa, njegovi obožavatelji počeli su dijeliti fotografije tog osnovnoškolskog učitelja diljem društvenih mreža s hashtagom 'MrStealYourGrandma'.

Irvin je saznao za svoju online slavu tek nakon što je primio poziv od prijatelja iz Nigerije koji mu je kazao kako su njegove fotografije tamo dobile i po sedam tisuća lajkova. Sada ga na instagramu prati 151.000 ljudi.

Philip Dumas, 61

Ovaj bradati Francuz najstariji je od ovih lisaca s naše liste. Još jednu priliku modelingu odlučio je dati nakon što je snimio seriju hipsterskih fotografija objavljenih na Imguru. To ga je dovelo do profesionalnih photosessiona, a prije toga Phillip je radio u filmskoj industriji.

Ima 39.000 sljedbenika.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. ožujak 2024 05:27