SVJETSKI DAN PLESA

FOTO: SVI SU DOBRODOŠLI NA BESPLATNE SATOVE! Ne treba vam nikakvo predznanje, samo dobra volja, zavirite u studio Edite Cebalo i zaljubite se u ples!

 
 Plesni studio Edite Cebalo

Svjetski dan plesa, koji se obilježava 29. travnja, u Plesnom studiju Edite Cebalo proslavit će se, naravno, plesom.

Toga dana, tijekom poslijepodneva, vrata studija otvaraju se svima koji žele isprobati neku plesnu tehniku. Sve počinje satom klasičnoga baleta, po kojemu je studio i najpoznatiji, a potom slijede i druge tehnike: plesna rekreacija za zlatne godine, break dance, hip hop te jazz dance.

Plesni studio Edite Cebalo

Sudjelovanje na satovima potpuno je besplatno, a nije vam potrebno nikakvo predznanje!

- Želimo da svi ljudi dođu k nama, da zaplešu, uvjere se kako je ples najbolja stvar na svijetu i zaljube se u njega, baš kao što smo i mi zaljubljeni, i to već godinama - poručuju iz Plesnoga studija.

Plesni studio Edite Cebalo

- Primijetila sam da se Dan plesa sve manje obilježava besplatnim satovima, a to je velika šteta. Ljude treba privući u dvoranu, pokazati im koliko je odlično plesati i proslaviti dan kad je rođen začetnik modernoga baleta te jedan od najvećih plesnih reformatora, Jean Georges Noverre.

Želimo da u dvoranu zavire svi - oni koji traže novi hobi, oni koji se žele kretati, ali i oni koji možda cijeli život sanjaju da nešto 'čagaju', ali nikad nisu krenuli... Svi su dobrodošli na ples - kaže Edita Cebalo, vlasnica studija.

Na Facebook stranici studija možete pronaći podatke o rasporedu plesova i prijavama, a na sat svakako dođite u uskoj odjeći!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 05:22