SULUDA SITUACIJA

OSTAO ZATOČEN U BANKOMATU, KROZ OTVOR ZA NOVAC GURAO PAPIR S PORUKOM 'Pomozite, zovite mi šefa!' DEŽURNI POLICAJAC 'Mislio sam da nas netko zeza'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 13.07.2017. u 21:55

Former U.S. President Jimmy Carter and First Lady Rosalynn Carter arrive for the Presidential Inauguration of Trump at the U.S. Capitol in Washington, D.C., U.S., January 20, 2017. REUTERS/Saul Loeb/Pool - RTSWHM3
Ilustracija / Cropix / KZTV

 

Muškarac koji je radio na obnovi zgrade banke u teksaškom gradu Corpus Christi ostao je zatočen u bankomatu, a u potpunom je očaju kroz otvor za novac uspio proturiti papirić s porukom kojom preklinje za spas, piše BBC.

Mobitel je ostavio u automobilu, tako da nije mogao nikoga zvati nego samo vikati dok ga prolaznici, odnosno ljudi koji su dizali novac s bankomata nisu čuli.

U jednom je trenutku uspio na papirić zapisati broj mobitela svog šefa i poruku: "Molim vas pomozite. Zatočen sam u bankomatu, pozovite mog šefa."

Nije sasvim jasno kako je zaglavio u bankomatu, ali nitko ga izvana nije mogao čuti pa je guranje poruke kroz otvor bilo jedino što mu je preostalo.

KZTV
 

Policajac Richard Olden priznao je da je i sam mislio da se radi o šali kad je pozvan na mjesto događaja i kad je čuo glas.

Radnik je konačno oslobođen, nakon što je u bankomatu proveo dva nesretna sata.

ELIPSO

Izdvajamo