ZNATE LI BUBNJATI?

'Traži se bubnjar za thrash death metal bend'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 12.04.2016. u 13:23

Facebook

I mnogi veliki bendovi počeli su upravo ovako: tražeći članove putem oglasa.

U Zagrebu se na više mjesta pojavio zanimljiv oglas u kojem netko traži 'bubnjara za thrash death metal bend'.

U oglasu nema previše podataka, tek informacija da će, čim se okupe svi članovi, bend odmah početi raditi svoje vlastite pjesme koje će se 'bazirati na brzini i surovosti jednog negeneričnog pristupa.'

Nazvali smo broj iz oglasa jer nas je zanimalo tko to ima tako beskompromisan odnos prema glazbi. Na telefon nam se javio Matija i rekao nam da se na oglas već javilo nekoliko ljudi. S obzirom da je bend još u svojim začecima, trenutno nemaju nikakve snimke, ali imaju dvije dovršene pjesme.

Bend još nema ime, ali kad se okupe svi članovi i to će se brzo riješiti. Matija kaže kako namjerno u oglasu nije želio dati više podataka već će sve važne stvari oni koji su zainteresirani doznati putem telefona. Uostalom, i ovo malo informacija za prave je poznavatelje trash death metala sasvim dovoljno.

Kad prve snimke budu gotove, nadamo se da ćemo ih prvi imati prilike čuti.

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr.
Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Više na Jutarnjem...


Tagovi

Izdvajamo