HIT NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

NEVJEROJATAN IZVJEŠTAJ SUDA O ZAPOSLENIKU 'Kad bi Hajduk gubio, on ne bi bio u stanju raditi. S obzirom da je Hajduk često gubio, rijetko je dolazio'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 08.11.2017. u 11:35

Split, 170917
Derbi susret 1.HNL izmedju Hajduka i Rijeke u Splitu na stadionu u Poljudu u kojem je Rijeka pobijedila rezultatom 2:0.
Na fotografiji Torcida.
Foto: Paun Paunovic / CROPIX
Feđa Klarić / Arhiv / HANZA MEDIA / CROPIX

 

Interna šala koja se zbila u nekoj od pisarnica, a možda i sudnica Općinskog suda u Šibeniku više – nije interna. Dapače, postala je toliko javna da smo i predsjednici, a onda i glasnogovornici Općinskog suda u Šibeniku, sutkinjama Iris Živković i Melini Gulin-Pavlaković, poslali upit ne bismo li iz prve ruke dobili komentar "izvješća za budućeg poslodavca" koje je postalo hit na društvenim mrežama, piše Slobodna Dalmacija.

U njemu, naime, izvjesna voditeljica programa stručnog osposobljavanja Općinskog suda u Šibeniku "izvješćuje" budućeg poslodavca izvjesnog žestokog torcidaša, da je navedeni godinu dana, koliko je trajalo stručno osposobljavanje (bez zasnivanja radnog odnosa), redovito izbivao s radnog mjesta izrijekom deprimiran Hajdukovim lanjskim porazima.

Crveni flomaster

"Polaznik je sve vrijeme stručnog osposobljavanja redovito izostajao s posla i to kad je Hajduk gubio, a kako je Hajduk tijekom 2016. g. redovito gubio, imenovani je redovito i izostajao. Hajdukovi loši rezultati odrazili su se i na njegov rad, a naročito na njegovu komunikativnost.

Uglavnom, budućeg poslodavca upozoravamo da vodi računa o rezultatima Hajduka i da slijedom navedenog planira koje poslove imenovani u takvom psihofizičkom stanju može obavljati", rezimirala je "voditeljica" čije je ime, baš kao i ime njezina vježbenika, strateški precrtano crvenim flomasterom...

 

ELIPSO

Izdvajamo