AKO OVO NIJE LJUBAV, ŠTO JE?

VIDEO: LJUBAVNI POTHVAT NA NEBODERU U RIJECI Zaljubljeni domaći Spiderman riskirao je život kako bi poručio djevojci što osjeća, od snimke zastaje dah

 
 Screenshot

Snimka koju je objavio riječki Novi list mogla bi postaviti nove standarde svim nepopravljivim romantičarima, a sudeći prema komentarima, već se nekoliko srdaca rastopilo.

Jedan zaljubljeni momak je u popodnevnim satima utorka odlučio poslati nimalo suptilnu poruku voljenoj. Na jednome od viših riječkih nebodera uspio je iscrtati grafit, pa instantno zaradio nadimak 'Riječki Spiderman'.

Zakačen za uže, mladić se s lakoćom spuštao niz zgradu, ostavljajući za sobom, kako prikazuju fotografije, sprejem ucrtana slova. 'You was my first love' glasi njegova gramatički netočna poruka na engleskom, koja bi u prijevodu glasila 'Bila si mi prva ljubav'.

Kako svakome Romeu trebaju i pomoćnici, ovaj momak imao je čak tri romantična entuzijasta na krovu. Dok je mirno riskirao vlastiti život, prijatelji su ga pridržavali i, ne sumnjamo, bodrili u ovom ludom naumu, a što je rekla djevojka kojoj je poruka upućena, još ne znamo.

Kako bilo, natpis se nalazi na više od 50 metara visine, između 17. i 21. kata, a ako to nije potvrda emocija, ne znamo što je, prenosi Slobodna Dalmacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. svibanj 2024 11:51