NIŠTA GA NE MOŽE ZAUSTAVITI

VIDEO: LUDO HRABAR ILI SAMO LUD? Dok oluja Eleanor nemilosrdno nosi pred sobom, ovaj majstor se ponaša kao da se oko njega ništa ne događa

 
 Screenshot: Facebook

Oluja Eleanor pogodila je u noći na srijedu Irsku, dijelove Velike Britanije i sjevernu Francusku, izazvavši poplave, rušeći stabla i trgajući električne vodove.

Bez struje u sjevernoj Francuskoj ujutro je bilo gotovo 200.000 kućanstava, objavila je elektroenergetska kompanija Enedis. U Irskoj je bez struje oko 55.000 kućanstava, u Sjevernoj Irskoj 20.000, a u dijelovima Engleske 2500.

Irsku su pogodili vjetrovi koji su puhali brzinom do 155 kilometara na sat, a atlantska luka Galway je poplavljena.

Željeznički promet obustavljen je u Normandiji i Alsaceu. Prekinut je i zračni promet u Strasbourgu i Toulouseu. Francuske vlasti objavile su da su u noći helikopterom spasile jednog jahtaša iz valova visokih sedam metara kod obale Normandije. Njegova jahta još nije locirana.

I dok Eleanor nesmiljeno udara na obalu, neki građani ipak su skupili hrabrosti da izađu iz svojih domova po olujnom nevremenu. Među njima prednjači anonimni vozač Mini Morrisa kojeg su u irskom Galway cityju snimili kako se probija kroz poplavljenu cestu, a ne odustaje niti nakon što ga je zapljusnuo veliki val s mora.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 19:36