Neja Markicevic / CROPIX
Ljubav boli?

Nova ljubav već ga je izmorila: Janko Popović Volarić zbog djevojke osvaja najviše vrhove

Nakon što je na Staru godinu sve šokirao objavivši fotografiju s misterioznom djevojkom, Janko Popović Volarić sada je potvrdio da s novom ljubavi provodi svaki slobodan trenutak i da je doslovno "u sedmom nebu".

Nakon što je na Staru godinu sve šokirao objavivši fotografiju s misterioznom djevojkom, Janko Popović Volarić sada je potvrdio da s novom ljubavi provodi svaki slobodan trenutak i da je doslovno "u sedmom nebu".

Domaći glumac Janko Popović Volarić (39) sunčane zimske dane iskorištava na najbolji mogući način - u prirodi i to u društvu svoje nove ljubavi, Petre Švađumović. Iako nije potvrdio da je Petra još u prosincu prošle godine osvojila njegovo srce, član žirija show-a 'Supertalent' zajedničkim druženjem se pohvalio na Instagramu i tako suptilno dao do znanja da između njih frcaju iskrice.

"Silna hrabrost i odricanje, duga borba i uspon neslućenih razmjera ipak je rezultirao uspjehom ekstremno organizirane i skladne ekspedicije. Osvojen je najviši vrh otoka Krka (569m). Pozdrav visoko ispod oblaka!", napisao je Janko ispod čak devet fotografija. Na nekim od njih pozira s novom djevojkom u zagrljaju, dok je na ostalima predivan planinski krajolik Krka.

Petru je prvi put "pokazao" javnosti u objavi na Instagramu na Staru godinu, kada je samo kratko napisao "Sretna Nova!". To je potaknulo šuškanja da Janko ponovno ljubi, a mnogi njegovi prijatelji, kolege i fanovi zatrpali su ga komentarima poput "preslatki ste", "neka živi ljubav" i "divan par".

Prije nekoliko mjeseci Janko je priznao kako je sretan u ljubavi, a ono što se trenutno zna o njegovoj novoj odabranici jest da se bavi fitnessom.

S glumicom Jelenom Veljačom bio je tri godine u braku, surađivali su mnogim projektima poput serija "Obični ljudi", "Ponos Ratkajevih", "Urota", no odnos je pukao zbog nepremostivih razlika. Kasnije je bio dvije godine u vezi s beogradskom glumicom Tijanom Pečenčić, a 2018. se zaljubio u 11 godina mlađu novinarku Mateu Dominiković. No, s njom je prekinuo u lipnju 2018. nakon nekoliko mjeseci veze. Inače, Janko ima 20-godišnjeg sina Davida kojeg je dobio sa samo 18 godina.

Pred šarmantnog glumca stavili smo poseban izazov, a kako se snašao, pogledajte sutra u novoj epizodi Speed Datea.

Linker
26. travanj 2024 11:25