VEČERAS POLUFINALE

Evo kada točno Baby Lasagna izlazi na pozornicu, na kladionicama je ogromni favorit!

Polufinale kreće u 21 sat na HRT-u, a Baby Lasagna nastupa sedmi. To znači da će na pozornicu oko 21.40
 Livio Andrijic/Cropix

Baby Lasagna definitivno je najveći favorit prvog polufinala Eurosonga koje je na rasporedu večeras u 21 sat. Sudeći po video isječcima koje nam čitatelji šalju iz Malmo Arene s današnjih proba njegovi nastupi popraćeni su potpunim oduševljenjem (publika je priustna i na probama), a energiju i sjajan nastup prepoznale su i kladionice koje su ga pretvorile u potpunog favorita za osvajanje ovogodišnjeg Eurosonga.

image
Livio Andrijic/Cropix

Naime u trenutku pisanja ovog teksta Lasagni se daje 35 posto šansi za pobjedu, a najveći konkurent Švicarac Nemo zaostao je je na 15 posto. Podsjetimo lani je Šveđanka Loreen na dan polufinala predvodila tablicu s 40 posto šansi ispred Finca Kaarije, koji je imao 16 posto.

image
Livio Andrijic/Cropix

Vatromet, digitalni efekti, energičan nastup i zarazni refren već je jučer zapalio Arenu u Malmou, što je vidljivo sa snimke koja kruži internetom, a koja je objavljena unatoč zabranama. Naime, jučer je tijekom popodnevne probe bila prisutna i publika, a prikazana je i najava za Hrvatsku u kojoj se vide nastupi Doris Dragović i Leta 3. Sve skupa izgleda - impresivno.

image
Livio Andrijic/Cropix

Polufinale večeras počinje u 21 sat, prenosi se na HRT-u, a Baby Lasagna nastupa sedmi po redu, kao i Let 3 prošle godine što znači da bi na red mogao doći već oko ili malo iza 21.40 sati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. svibanj 2024 12:26