PROGNOZA EKSPERTA

Jacques Houdek: ‘Ovaj Eurosong me u jednoj stvari razočarao. A znam i što je najgore što se može dogoditi Baby Lasagni!‘

Svi su sigurni kako Hrvatska prolazi u finale, a nisu skrivali ni to kako priželjkuju pobjedu i Euroviziju u Areni Zagreb

Jacques Houdek

 Darko Tomas/Cropix

Dok Hrvatska čeka nastup Baby Lasagne večeras u polufinalu pitali smo Eurosong stručnjake i zvijezde koje su dosad predstavljale našu zemlju da prokomentiraju njegove šanse.

- Baby Lasagna prolazi u finale, tu nema razgovora. Danas će biti lagano, a u subotu moramo navijati iz sveg glasa. Stvarno fenomenalno, Marko je postigao veliki napredak od Dore u svakom pogledu. Vidi se kako je sve dobro promišljeno te da je radio na samom nastupu, na koreografiji i na vokalnoj tehnici. Super je, jako sam sretna i smatram da je sve baš zaslužio, rekla je Sanja Doležal koja je zajedno s Novim fosilima 1987. predstavljala Jugoslaviju na Euroviziji pjesmom ‘Ja sam za ples‘.

Prvu polufinalnu večer gledat će i Jacques Houdek, koji je pjesmom ‘My friend‘ Hrvatsku predstavljao 2017. godine. Kako kaže, smatra da imamo savršenu priliku ostvariti pobjedu na koju smo spremni, a nadodaje da mu ništa ne bi bilo draže nego da dogodine sjedne u Arenu Zagreb i uživo prati Eurosong.

image

Sanja Doležal

Lucija Ocko/Cropix

- Mislim da nema nikakve šanse da ne prođemo u finale. Baby Lasagna je očiti favorit i prvi na kladionicama, što dosad nikad nismo imali. Sjećam se kada sam ja bio predstavnik, najviša pozicija na kladionicama na koju sam došao bilo je četvrto mjesto, podijelio je Houdek .

Priznaje kako se više posvetio analizi pjesama koje su na ovogodišnjem natjecanju, a čini mu se kako bi naš predstavnik mogao pobijediti i u puno žešćoj konkurenciji.

- Čini mi se da je ovaj Eurosong dosta tanji nego prošlih godina, stoga smatram da se nemamo oko čega nervirati. Najgori rezultat koji možemo ostvariti je da budemo drugi ili treći te da nam pobjeda za malo izmakne, završio je pjevač te nadodao kako misli da će nam ovo biti najbolji rezultat u proteklih 20 godina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. svibanj 2024 18:31