KRIVI PRIMJER

FOTO: 'MINISTARSTVO, NE PARKIRAJ!' Pet ministara u Split došlo s pet luksuznih limuzina da bi prezentirali gospodarski zaokret!

 Tom Dubravec / CROPIX

SPLIT - Pet ministara i pet limuzina. Još i posebna mjesta za parkiranje pet luksuznih auta pred Ekonomskim fakultetom u Splitu s natpisom - 'Ministarstvo ne parkiraj'!, prenosi Slobodna Dalmacija. A došli su u grad pod Marjanom radi prezentacije nečega što bi se nazvalo gospodarskim zaokretom Hrvatske...

Naime, potpredsjednik Vlade Branko Grčić i još četvorica ministara sa suradnicima predstavit će danas u Splitu mjere za poticanje investicija i restrukturiranja gospodarstva.

Ministri predstavljaju mjere za poticanje investicija: 'Poduzetnici neće više dobivati mrvice kao što je to bilo do sada'

Predstavljat će ih i u Osijeku, Varaždinu, Rijeci i Zagrebu, na susretima s gospodarstvenicima i poduzetnicima koji nisu dovoljno obaviješteni o ključnim Vladinim mjerama.

Također će se održati više panel-diskusija o poticanju investicija, investicijskom ciklusu u turizmu, kreditnim programima HBOR-a, mogućnostima financiranja investicija iz fondova EU, Poduzetničkom impulsu te mogućnostima restrukturiranja poduzeća koje pruža Zakon o financijskom poslovanju i predstečajnoj nagodbi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 22:29