PROMO

Galerije

A firefighter tries to put out a fire from a burning car after explosions hit the Syrian city of Tartous, in this handout picture provided by SANA on May 23, 2016. SANA/Handout via REUTERS ATTENTION EDITORS - THIS IMAGE WAS PROVIDED BY A THIRD PARTY. REUTERS IS UNABLE TO INDEPENDENTLY VERIFY THIS IMAGE. EDITORIAL USE ONLY.

Napad u Siriji

Kako je počelo, neka tako i završi, jedan za drugim komentirali su nam nasmiješeni i zadovoljni Međimurci što je reprezentacija, eto, stigla i u njihovu županiju. U Svetom Martinu na Muri, na igralištu Poleta, priredili su im doček kakav bi svi poželjeli na povratku s Eura: pljesak koji se pretvarao u ovacije.
- Ovo je slika za pamćenje - izašlo je iz usta jednog od Međimuraca koji nisu prestajali škljocati foto aparatom.
Dvije tisuće ljudi, možda i koja stotina više, ali tko bi to prebrojio kad su se načičkali sa sve četiri strane igrališta, i na tribinana, i na nasipima, čak i na lokalnoj cesti kojom automobili nisu mogli proći. Njome je te nedjelje koordinirao šareni vlakić oduševljenih gostiju ovdašnjih toplica, jer i njih je hotel SPA Golfer uputio u specijalnom aranžmanu da vide to čudo na Poletu!

Čudo na Poletu: Dvije tisuće ljudi s ovacijama dočekali Vatrene u Svetom Martinu!

Test: Škoda Superb Combi 2.0 TSI DSG 4x4 Laurin & Klement Najbolja Škoda koju možete kupi

Takenoko

Ljeto je stiglo! Plaže u Makarskoj danas su bile prepune kupača

Slavonski Brod, 210516. Ovogodisnji izbor za Miss Slavonije i Baranje odrzan je u dvorani Ivana Brlic Mazuranic u organizaciji BUMN-a.
Titulu najljepse ponijela je Magdalena Brkic, prva pratilja je Lucija Radolovic, a druga Bonita Kristic.
Foto: Danijel Soldo / CROPIX

Izbor za Miss Slavonije i Baranje