AKTUALNO

Na struju: Volkswagen je napravio novi koncept električne bube za najnoviji Netflixov animirani film

VW digitalni model naziva ‘Concept Car Electric Beetle‘, i ne pojašnjava predstavlja li pogled na budući model

Miracolous: Ladybut & Cat Noir

 YouTube Screenshot

Volkswagen je najavio ekskluzivno partnerstvo s producentima nadolazećeg animiranog filma “Miraculous: Ladybug & Cat Noir” koji će sadržavati niz električnih vozila iz ID obitelji. Vozila su redizajnirana za svoju novu ulogu, ali ono što nam je zapelo za oko je crveni koncept električne VW Bube koju vozi glavni lik.

VW digitalni model naziva "Concept Car Electric Beetle", i ne pojašnjava je li stvoren u potpunosti za potrebe filma ili predstavlja pregled budućeg koncepta ili proizvodnog vozila. Crveni EV zadržava značajke legendarne Bube, uključujući izbočene prednje i stražnje branike. LED okrugla prednja svjetla također su kombinirana s osvijetljenim VW amblemom.

Zaobljena forma uključuje set vrata od punog stakla koja su integrirana u profil. Prednji branik i aluminijski naplatci s pet krakova također imaju reference na crne okrugle točkice animiranog superheroja bubamare. Veliki staklenik djelomično otkriva unutrašnjost koncepta za koju se čini da ima trosjed s vozačem u središnjem položaju.

Osim Bube, druga električna vozila koja su redizajnirana za film uključuju ID. Crozz, ID. Buzz i ID. Vizzion, sve adaptirao kreativni tim filma u suradnji s VW-om. Nije jasno zašto je Volkswagen odabrao koncepte umjesto serijskih modela koji su uslijedili – ID.5, ID. Buzz, odnosno ID.7. Pretpostavljamo da su futurističke značajke bolje pristajale animiranom filmu.

image

Miracolous: Ladybut & Cat Noir

YouTube Screenshot

Originalna Buba predstavljena je 1938., a Volkswagen je oživio naziv 1997. i 2011. prije nego što ju je ukinuo 2019. Glasine o mogućem EV nasljedniku modela pojavile su se 2020. kada je tvrtka zaštitila naziv e-Beetle.

“Miraculous: Ladybug & Cat Noir, The Movie” u produkciji ZAG-a i Mediawan Kids & Family dio je popularne animirane serije koja je već prikupila više od 33 milijarde pregleda na YouTubeu i popularna je na TV ljestvicama u mnogim zemljama. Film će debitirati u kinima počevši od 5. srpnja, prije nego što postane dostupan za gledanje na Netflixu 28. srpnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 21:41