Poznati glumac

Za Jamieja Foxxa, blagdani su bili idealno vrijeme da se pohvali svojim Ferrarijem 488 GTB

Predstavljena 2015., linija 488 slijedila je 458 i bila je prvi model sa središnjim motorom koji je imao V8 s turbom još od F40

Jamie Foxx i Ferrari 488 GTB

 Instagram Screenshot

Mnoge slavne osobe koriste svoje automobile kako bi ostavile dojam na društvenim mrežama i za to im nije potrebna posebna prilika. Ali glumac Jamie Foxx, čije je pravo ime Eric Marlon Bishop, odlučio je da je najbolje vrijeme za to Božić.

Foxx posjeduje popriličnu kolekciju, no automobil kojeg je ovog Božića odlučio iskoristiti kao rekvizit za svoje fotografiranje bio je Ferrari 488 GTB, dok je u crvenom džemperom pozirao s "Crnim Djedom Božićnjakom", kako ga je nazvao glumac. Sportski automobil završen je sa bijelim eksterijerom i crnim detaljima, a čini se i da je dobio veći stražnji spojler.

Predstavljena 2015., linija 488 slijedila je 458 i bila je prvi model sa središnje-smještenim motorom koji je imao V8 s turbom još od F40. Bio je dostupan do 2019., kada je proizvođač iz Maranella predstavio njegovog nasljednika, F8. 488 GTB dolazi s 3,9-litrenim V8 motorom sposobnim za 670 KS pri 8000 o/min i 560 Nm okretnog momenta, koji se šalje na stražnje kotače preko sedmobrzinskog dvostrukog mjenjača.

Na temelju ovih brojki, 488 GTB može sprintati do 100 km/h iz mjesta za samo 3 sekunde, uz najveću brzinu od 330 km/h. Nije jasno je li ono s kojim je Foxx pozirao novi dodatak njegovoj kolekciji ili ga ima već neko vrijeme. Prije nekoliko godina, glumac je testirao crveni Ferrari 488 GTB na događaju Exotics Racing Las Vegas, odlično se zabavljajući dok je primao savjete o tome kako se nositi s moćnom zvijeri.

image

Jamie Foxx i Ferrari 488 GTB

Instagram Screenshot

Kada je riječ o njegovoj kolekciji, glumac je podijelio pogled na svoj prilaz dok je pokazivao ukrase za ovogodišnji Božić. Prema onome što smo mogli vidjeti, tu su Cadillac Escalade EXT, nekoliko Audijevih SUV-ova, crni Mercedes-Benz G-klase, tamna Tesla i crna Mazda, svi parkirani ispred njegove ogromne vile.

Tijekom godina, garaža Jamieja Foxxa također je ugostila zlatnu G-klasu, Vanderhall Venice, Lincoln Navigator, Lamborghini Gallardo, McLaren 570S Cabrio, pozlaćeni Bugatti Veyron, pa čak i Rezvanijev tenk. Ipak, čini se da glumac misli da niti jedan drugi automobil ne bi ostavio tako veliki dojam kao Ferrari 488 GTB.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 02:29