ide dalje

Tko će ga voditi? Legendarni The Grand Tour se vraća, ali bez Clarksona, Maya i Hammonda

Za emisiju je pitanje voditelja najvažnije jer su Clarkson, Hammond i May bili prave ikone ove emisije i svijeta automobila

The grand Tour

 Profimedia

Budući da su Jeremy Clarkson, Richard Hammond i James May napustili The Grand Tour, mnogi su mislili da je to i kraj popularne emisije. Međutim, novo izvješće sugerira da to možda i nije slučaj.

Prema magazinu Broadcast, Studio Lambert dobio je ugovor za "razvijanje nove verzije" emisije. Pojedinosti o tome nema mnogo. Broadcast javlja da je Studio Lambert pobijedio konkurentske ponude Shine TV-a i Orchard Studiosa. Emisija navodno u ovom trenutku nije službeno odobrena, ali navodno Studio Lambert radi na ažuriranom formatu. Očekuje se da će obnovljeni Grand Tour imati i nove voditelje, iako nema informacija o tome koliko ili tko bi mogao dobiti tu ulogu.

image

The grand Tour

Profimedia

Za emisiju je pitanje voditelja ujedno i najvažnije jer su Clarkson, Hammond i May bili prave ikone ove emisije i svijeta automobila uopće. Sigurno će takvu kemiju između voditelja teško biti ponoviti, kao što je Top Gear na teži način otkrio nakon njihova odlaska.

The Sun je citirao neimenovanog insajdera iz industrije koji je rekao: "The Grand Tour jedna je od najgledanijih emisija Prime Video servisa i Jeremy, James i Richard imaju vjerne sljedbenike, ali dečki stare i imaju puno drugih projekata".

image

The Grand Tour

Profimedia

Ne zna se ni kakav format bi emisija trebala imati u budućnosti. Iako je u početku stil poput Top Geara i desetak epizoda po sezoni, The Grand Tour je na kraju preuređen kako bi se usredotočio na nekolicinu dugometražnih specijala.

Ostaje nejasno hoće li se najnovija evolucija emisije držati ovog formata ili će pokušati pronaći svoj vlastiti put. Međutim, s obzirom na to da je Top Gear ukinut, The Grand Tour bi mogao imati dosta publike kojoj nedostaju ovakve emisije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 07:17