PROPUSTIO PRIPREME

Eduardo: 'Osjećam se bolje i blizu sam povratka'

Napadač hrvatske eprezentacije Eduardo da Silva zbog ozljede zadnje lože dosad nije odigrao nijednu pripremnu utakmicu za svoj Šahtar. Dobra je vijest da oporavak ide prema planu…

Eduardo je ozljedu zadobio igrajući za hrvatsku reprezentaciju u porazu od Škotske (1-0) u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo. Zbog toga pripreme za novu sezonu obavlja prema posebnom programu.

- Sada se osjećam puno bolje i mogu reći da sam blizu povratka na travnjak - istaknuo je 30-godišnji nogometaš za službenu internetsku stranicu kluba iz Donjecka.

Ukrajinske prvaka u srijedu očekuje dvoboj Superkupa protiv Černomoreca od kojeg su prije nekoliko tjedana bili bolji i u finalu Kupa.

- Černomorec je pretrpio određene promjene u momčadi u odnosu na prošlu sezonu. Mislim da je Šahtar favorit u Superkupu, ali moramo imati na umu da igramo u gostima. Sve će ipak ovisiti o nama. To je prvi veći izazov u novoj sezoni i iznimno je važno da osvojimo Superkup i na taj način si postavimo ritam za cijelu sezonu - dodao je Eduardo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 18:49