PIK Vrbovec izvijestio je kako bilježi izvrsne reakcije potrošača na lansiranje linije Slow cooked selection proizvoda koju čine Pulled pork (trgana svinjetina) i Spare ribs (svinjska rebarca) kao predstavnici internacionalnih trendova te Pork knuckle (buncek) kao tradicionalna delicija. Lansiranjem ove linije, dodali su, PIK Vrbovec je ponovno dokazao zašto drži titulu pionira u uvođenju elementa funkcionalnosti u segment mesnih prerađevina i plasiranju svježeg mesa u pakiranom obliku.
"Željeli smo razviti proizvode inspirirane sous-vide tehnikom kulinarske pripreme mesa te našim potrošačima pružiti još veću mogućnost izbora mesnih proizvoda. Uzimajući u obzir vrijeme potrebno za pripremu mesnih obroka, kreirali smo liniju koja potrošačima omogućava pripremu vrhunskog obroka ne samo za svoju obitelj, već i za nenajavljene goste bez prethodnog planiranja", objasnila je Ines Bertinovec, direktorica Razvoja i tehnoloških inovacija PIK Vrbovca.
Stoga će uz tri recepta, koje je povodom lansiranja inovativnih proizvoda iz linije osmislio chef Stjepan Vukadin, svatko postati vrhunski kuhar u udobnosti vlastitog doma.
"Promjene životnih, ali i prehrambenih navika naših potrošača ostavile su prostor na tržištu za inovativne proizvode poput Slow cooked selection linije. Kako bismo potrošačima skratili vrijeme potrebno za pripremu jela, u PIK Vrbovcu smo proizvode iz ove linije kuhali satima. Na našim potrošačima je slijediti jednostavne upute s pakiranja proizvoda i ukusno jelo će jako brzo biti na stolu. Ujedno, uz svaki proizvod kupac dobije aluminijsku posudu kako bi se spriječio nered prilikom pečenja te BBQ umak koji se odlično sljubljuje s ovim jelima", rekla je Kristina Hustić, direktorica marketinga PIK Vrbovca.
Ovim povodom chef Stjepan Vukadin pripremio je i tri jela, koje mogu pripremiti i potpuni početnici u kuhinji. Isprobajte recepte!
Pečeni buncek sa štapićima od krumpira i umakom od senfa
Trgana svinjetina s kremom od krumpira, chipsom i prahom od poriluka
Svinjska rebarca s osvježavajućom bulgur salatom
Recepte s potpisom našeg proslavljenog chefa, možete pronaći i na web stranici Volim meso.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....