Recepti za prste polizat

Ovako pripremljena rebarca, trgana svinjetina i buncek zadovoljit će i najkritičnija nepca

 PIK press
Chef Stjepan Vukadin je povodom lansiranja nove linije PIK proizvoda predstavio tri recepta koji će zanimati sve gastro entuzijaste

PIK Vrbovec izvijestio je kako bilježi izvrsne reakcije potrošača na lansiranje linije Slow cooked selection proizvoda koju čine Pulled pork (trgana svinjetina) i Spare ribs (svinjska rebarca) kao predstavnici internacionalnih trendova te Pork knuckle (buncek) kao tradicionalna delicija. Lansiranjem ove linije, dodali su, PIK Vrbovec je ponovno dokazao zašto drži titulu pionira u uvođenju elementa funkcionalnosti u segment mesnih prerađevina i plasiranju svježeg mesa u pakiranom obliku.

image
PIK press

"Željeli smo razviti proizvode inspirirane sous-vide tehnikom kulinarske pripreme mesa te našim potrošačima pružiti još veću mogućnost izbora mesnih proizvoda. Uzimajući u obzir vrijeme potrebno za pripremu mesnih obroka, kreirali smo liniju koja potrošačima omogućava pripremu vrhunskog obroka ne samo za svoju obitelj, već i za nenajavljene goste bez prethodnog planiranja", objasnila je Ines Bertinovec, direktorica Razvoja i tehnoloških inovacija PIK Vrbovca.

Stoga će uz tri recepta, koje je povodom lansiranja inovativnih proizvoda iz linije osmislio chef Stjepan Vukadin, svatko postati vrhunski kuhar u udobnosti vlastitog doma.

image

Chef Stjepan Vukadin

PIK press

"Promjene životnih, ali i prehrambenih navika naših potrošača ostavile su prostor na tržištu za inovativne proizvode poput Slow cooked selection linije. Kako bismo potrošačima skratili vrijeme potrebno za pripremu jela, u PIK Vrbovcu smo proizvode iz ove linije kuhali satima. Na našim potrošačima je slijediti jednostavne upute s pakiranja proizvoda i ukusno jelo će jako brzo biti na stolu. Ujedno, uz svaki proizvod kupac dobije aluminijsku posudu kako bi se spriječio nered prilikom pečenja te BBQ umak koji se odlično sljubljuje s ovim jelima", rekla je Kristina Hustić, direktorica marketinga PIK Vrbovca.

Ovim povodom chef Stjepan Vukadin pripremio je i tri jela, koje mogu pripremiti i potpuni početnici u kuhinji. Isprobajte recepte!

image
PIK press

Pečeni buncek sa štapićima od krumpira i umakom od senfa

image
PIK press

Trgana svinjetina s kremom od krumpira, chipsom i prahom od poriluka

image
PIK press

Svinjska rebarca s osvježavajućom bulgur salatom

Recepte s potpisom našeg proslavljenog chefa, možete pronaći i na web stranici Volim meso.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. svibanj 2024 13:48