Zdravo je pravo

Počinje veliki sajam OPG-ova na zagrebačkom Bundeku, sudjelovat će preko 90 izlagača

 Neil Bussey/Getty Images/istockphoto
Kao i zadnji puta na sajmu će se moći kupiti kvalitetni suhomesnati i mliječni proizvodi, ajvari, zimnice i još mnoštvo toga

Volite li domaću hranu i kupujete kod malih provjerenih proizvođača? U tom slučaju razveselit će vas vijest da ovog vikenda od 15. do 17. rujna tvrtka ABC rent ponovno na zagrebačkom Bundeku organizira sajam OPG-ova pod sloganom ‘Zdravo je pravo’. Ovoga puta na sajmu će izlagati preko 90 izlagača iz cijele Hrvatske, a posjetitelje svakoga dana od 10 do 21 sat očekuje bogata ponuda proizvoda ekološkog i kontroliranog porijekla.

image
Ustupljena fotografija

Kao i zadnji puta na sajmu će se moći kupiti kvalitetni suhomesnati i mliječni proizvodi, domaća jaja, svježe voće i povrće, te mikropovrće. Izlagat će i maleni OPG-ovi koji su pripremili razne proizvode od meda, ajvare i zimnice, a prodavat će se i sadnice, proizvodi od ljekovitog bilja, terapeutske kreme, te razne rukotvorine i nakit.

Kako najavljuju organizatori, kroz sva tri dana sajma posjetitelje očekuje bogati kulturno umjetnički program raznih KUD-ova, a najmlađi posjetitelji moći će se provozati na starinskom vrtuljku s košarama starih zanata Hlebine, te će moći vidjeti prikaz rada nekadašnjih starih zanata poput mlinara i kovača.

image
Press /abc Rent/

Zadnji dan sajma kuhar Almo Čatlak kuhat će jela s namirnicama izlagača, a pripremljena hrana moći će se degustirati. Hranu će kroz sva tri dana sajma pripremati i catering Bračić, te plant -based restoran Oaza Joyful Kitchen, a moći ćete se zasladiti i palačinkama, fritulama i prirodnim sokovima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. ožujak 2024 10:28