Samo za obožavatelje

Popularan restoran domaće kuhinje najavio poslasticu, počinje festival jela od iznutrica

 Biljana Blivajs/Cropix
Vesele vijesti za sve ljubitelje iznutrica, sve one koji štuju petu četvrtinu i delicije od često zapostavljenih dijelova životinja

Ako ste ljubitelj iznutrica, tada ovaj tjedan u kalendar zabilježite datume 17., 18., i 19. siječnja, jer se u restoranu Bicko od srijede do petka održava, sad već tradicionalna - Nutrijada by Bicko! No, ne zaboravite rezervirati i stol jer, iz iskustva govoreći, svake godine se traži mjesto više kako bi se upoznalo "sto lica iznutrica".

Ovaj restoran domaće kuhinje, koji se nalazi na adresi Karlovačka cesta 24 u Zagrebu, svakog će dana Nutrijade posluživati drugačija tri jela od iznutrica, izvijestiti na svom službenom Facebook profilu uz dopadljiv video.

"Već idući tjedan, u srijedu 17. siječnja, četvrtak 18. siječnja i petak 19. siječnja u Bicku vas očekuju vrhunski oblizeki od jetrica, srca, pluća, mozga, brizli, bijelih bubrega i jezika", naglasili su u Bicku. Inače, Nutrijada by Bicko održava se od 2018. godine i do danas je stekla brojne i vjerne obožavatelje.

image
Facebook Restoran Bicko

Također, pred nama je i tjedan fileka, tripica, vampi, škembića u Bicku, a održat će se od 19. do 24. veljače.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 07:59