SV PRIČAJU O...

Rade najbolju kavu u Rovinju, a sada su lokal otvorili i u Zagrebu. Već su veliki hit!

Svatko tko je barem jednom bio u rovinjskom Augusto Specialty Coffee Shopu, znat će da novo mjesto u Zagrebu mora posjetiti što prije

U slučaju da ste ikada do sada tražili preporuku za mjesto s dobrom kavom u Rovinju, vjerojatno su vam tamošnji ljudi, prijatelji i poznanici istog trena preporučili Augusto Specialty Coffee Shop. Riječ je o malom šarmatnom kafiću u ulici Ricarda Daveggia koji je vrlo brzo nakon otvaranja osvojio ljubitelje specialty kave. Ne iznenađuje nas stoga previše što je otvorenje nove lokacije u Zagrebu izazvalo zbilja velik broj pozitivnih komentara. Dugo se čekalo i ovih je dana napokon došao trenutak da se na adresi Metalčeva ulica 1, kod Doma sportova, otvori prvi Augusto Specialty Coffee Shop u Zagrebu.

image
Augusto Specialty Coffee Shop Instagram/

Tako sada, kada se zateknete na Trešnjevci, dobar espresso, filter kavu ili capuccino popiti možete upravo ovdje, a ako i niste pretjerani ljubitelj mnogima omiljenog toplog napitka, u ponudi je i matcha latte, domaći ledeni čaj i još nekoliko toplih i hladnih napitaka. Jedino što ovdje nećete moći popiti su alkoholna pića, ali ćete, ako usred kave s prijateljima koje dugo niste vidjeli ogladnite, moći kušati njihove slane i slatke zalogaje, među kojima se nalaze i fika peciva kakva nude i u rovinjskom Augustu.

Inače, Augusto Specialty Coffee Shop u Rovinju trenutno je zatvoren, a onaj u Zagrebu otvoren je od ponedjeljka do subote od 8 do 18 sati i u nedjelju od 10 do 16 sati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 06:39